rrebeckalindblad.blogg.se

Färdigpackat och klart! Nu flyttar jag --> http://rrebeckalindblad.blogg.se

börjar fixaa

Här ändras det! Har startat en helt ny blogg istället, kände för ett annat namn, sen så får "jag" inte till designen på den här bloggen, så bättre att börja om helt, ska börja fixa den nu, men föörst lite middag! Skulle tydligen bli kebab till middag idag, mummans! Bloggar sen, pusss.




23.00

Sitter och kollar nån komedi, verkar bra såhär långt. Har tryckt i mig chips hela kvällen .. fuu, måste träna! Snart lär jag väl vara fetast i stan.
Imorgon blir det då att plugga till provet vi har på torsdag, sen skulle vi även göra någon engelskaläxa, låter som en kul dag, eheh.

Joo men ska fortsätta på filmen, puss.

It's just how it is



Som ni ser har Malin fixat lite granna här på bloggen, lika bra att ta bort headern eftersom Malin var med på den. Ska fixa ihop en ny header alldeles strax, justeja kanske ska börja med att säga att jag stannar HÄR på bloggen, men ändrar design och det, men bloggen kommer fortfarande heta "caniiks" och nu är det bara jag som bloggar. Blir ju lite fel med namnet Caniiks nu när det bara finns en canon, men ja, det får bli så. Lyckades inte byta namn, det går typ inte. Så såhär fick det bli.

Hoppas ni fortästter följa mig! Puss så länge.



Sanatoriet - Sandträsk



Har lust att fara dit, men är nog lite för feeg ja. Ska tydligen vara hemsökt också, flera har sett/hört saker osvosv. Men krävs nog någon modigare än lilla jag.

rädd blev man ja.

Snacka rädd man blev när man såg denna ligga hemma på bordet.. heeh, älskar halloween. ♥





Huvva..

Joo så nu har man fotat ett tag, har redan kört igång jullåtarna.. eheh. Joo det är ju som inte normalt, men fick en sån jävla julkänsla när det snöade ute. Så låten här har jag nött under dagen.



Tänkte kolla runt på lite bloggar nu, sen ringa Malin, hade, puss.

As the snow falls..



Såhär fint såg det ut på marken när jag öppnade dörren imorse, tog en långis med hunden i skogen, skithärligt!

snöö!

LYCKAN SOM UPPSTÅR NÄR MAN SER ATT DET SNÖAR UTE!

Såådär, nyvaken och allt. Härlig kväll igår med en fin, onyttigt men det var det värt. Kollade Idol, sen blev det skräckfilm. Sorrysorry, ingen dagens outfit som jag lovade.. men har nåra bilder på kameran som jag tog igår, men kan inte ladda upp dom på datorn här, måste ha min egen. Så den får komma upp lite senare. Menjaa, ska gå ut med hunden en sväng i snön, hörss, puss.


yuppyupp

Ska ta och hoppa i duschen nudå, sköönigt. Jo har väl inte hänt så mycket idag faktiskt, fotade ju lite granna och så, men inget annat, försöker bara ta det lungt nu så man håller sig hyffsat frisk tills imorgon. Imorgon kommer dagens outfit förresten! Håller igång den här bloggen medans den andra fixas. Men tänkte börja med det nu, typ 1 gång i veckan eller så, när jag får lust. yupp, men ni får ha en skön kväll så hörs vi imorgeen, pusspuss.


Ny blogg startas

Tjolahoppsan, börjar känna mig bättre nu, taggar för skolan imorgon då, yes. Inte ofta man säger så. Iaf. har jag bestämt mig nu för att starta en ny blogg, Malin ska få hjälpa mig lite med designen å de. Jo så jag börjar med designen på fredag, förhoppningsvis klar på lördag. Nya bloggen kommer såklart handla om min vardag, men även foton, mode, sminktips, jaa, en massa! Kanske också börjar med videoinlägg! Heerligt.

Nog om det nudå, imrn kanske man skulle hitta på något med Malin, ska nog kolla skräckfilm och bara hade! Ska nog fota lite till den nya headern också. Att bero på fota, ska ta fram kameran nu och göra lite vettigare saker än att sitta vid datan.. ehe. Puss så länge va.


ohyes.



Lånade mammas nattlinne.. hehe, lite stort mjaa.

Ja då har Malin tagit sitt pick och pack och bytt blogg, funderar på att göra detsamma faktiskt.. kanske tar över den här bloggen själv, vadvetja. Men tror jag startar en helt ny själv. Har 4 andra bloggar. ONÖDIGT jag vet! Men jag startar nog ändå en 5:e.. asså ne jag vet inte hur jag ska göra. Måste fundera ett tag. Tills vidare bloggar jag här.

Har iaf. då vart sjuk i några dagar, har inte tagit mig till skolan en ända dag den här veckan, börjar bli lite smått tråkigt faktiskt. Så vilar upp mig nu imorron och tar mig till skolan på fredag. Missar tydligen en härlig dag med klassen imrn i Luleå som jag gärna hade vela vara med på, men nee.. så ska man vara sjuk. piss.

jamen nu ska jag inte babbla på med så mycket mer, blir så jävla mycket text och jag vet ju själv hur kul det är och läsa, ids faktiskt inte läsa bloggar med långa inlägg.. kollar bara in bilderna. naa, intresseflaggan är på topp! Heehe, jomen puss så ses vi!

'll see how it all ends.

För min del så kommer det fortfarande att stå still med bloggingen här. Men ni kan följa mina dagar på min gammla blogg http://maalinwidgren.blogg.se där försöker jag att uppdatera lite då och då.

Har inte pratat med Rebecka än så vi får se hur det slutar med det här, men jag tror minsann att den kommer läggas ner.

Jo men då vet ni.


thinking.

Jag har funderat på att byta tillbaka till min gammla blogg. Och har fixat till den lite och så. Men är inte klar ännu, mycket kvar att fixa.

Det är många som säger att det blir mer personligt när man bloggar på en enskild blogg. Och det var bättre när ja blogga på den förra osvosv. så ska försöka upd. den gammla bloggen ett tag. Så får vi se om ja byter helt. Ska snacka lite med Rebecka och de.

Men då vet ni att ni kan kika in den nu också, så dyker det nog upp ett inlägg lite nu och då. Ha det bäst, puss så länge.

jamen puss

Usel bloggning. Jag vet. Men ni vet varför... har iallafall haft prov idag, gick väl hyffsat bra.. sen hade vi nån redovisning också. Har haft sjukt mycket att göra, och har fortfarande 2 prov att plugga till.. kul. Men då vet ni varför bloggningen är så dålig.

Nog om det, fick en onepeice (ids int med stavningen) för nån dag sen, dock inte äkta, men funkar ändå! Så nu blir det nog att ta på sig den och slå ner sig framför tv:n ett tag, sen soova. Bild på den kommer väl ut snart.

Jamen ids inte blogga nå mer ikväll, sjukt trött.. kanske märks? hehe, jamen pusss! Becka.

And here it goes.

Värdelös jag är på det här med att blogga. Men nu är ja så gott som tillbaka på spåret.

Dagen har flytit på som vanligt. Fick även sluta med två timmar bild, inte helt fel nej. Sen hem p-napa lite på kudden sen vidare och hämta syrran sen kvantum och Team Sportia. Har äntligen hittat mig en vinterjacka, svart och enkel. Så imorgon ska ellie hämta ut den. Så stolt cheyjo.

Nej men ni får ha det fint. Nu ska ja kolla bloggar och sånt, puss sötisar.

-Malin-

Hold yuh


Dräller text!

Har inte haft tid och sånt för att blogga nå i helgen. Har bara tagit det chill och bara myst på. Bara att man passar på nu för imorgon är det ju måndag igen.. fucklife. Plågan tillbak i en vecka.

Snackade också med mammsen på facebook för ett tag sen, och hon hade tydligen fixat lite i mitt rum. Svart och vitt. Det lät skitsnyggt! ska också vandra till dollar nån dag och köpa mig en tavla över New York. Kommer bli skitballt när det hänger över sängen.

Men kommer inte få se rummet förän på torsdag nått sånt. Kommer stanna hos pappa till då för farmor kommer ner från Kiruna så ska träffa och umgås med henne.

Jajomen. Bara dräller på med text. Nu ska ja snart vandra vidare till köksbordet och käka lite varma mackor, sen till efterätt blire lite kladdis. Mums! livet leker.

vi ses sötnosar, ska fösöka blogga bättre till veckan. Puss.

-Malin-



helgen i korta drag.

Hallådär, har typ inte hunnit blogga nå i helgen, men den har då vart sjukt härlig! Frida slagga ju över från fredag till lördag, så vi satt väl för det mesta och snacka med nåra på skype, sen kom Rappe hit så drog vi ut ett tag. På lördag morron drog vi ut och va lite nyttiga, hehe.. joggade ca. 6 km. Lite senare på kvällen kom då Ullis, vi tog fram kameran och fotade lite, fast på oss själva dådåå, hehe. Joo och sen idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, tar nog det bara lungt. Ska göra lite läxa och sådant skit.

Jamen hade bra så länge så hörs vi sen, puss! Becka.



Hittade ingen bild...

Det där med orken

Sol och kyla. Finns inge bättre! tycker att vintern borde pallra sig hit snart. skidorna väntar så fint på vinden.


Hade suttit fint med en dusch nu, men är för seg. Haha äckliga jag. Nej men ska slänga mig i duschen ikväll ist.

Nu ska ja kolla igenom lite bloggar och sånt tjafs. Sen hitta på nått med familjen tror ja. Fårse. Men det komer inte bli nått bra blogg idag iallafall. Ingen ork för att sitta vid datan. Men kanske ikväll att man ids. Ni får ha det så länge, puss.

-Malin-

-

-Malin-

FRIDAY

Fan vad härligt med Fredag!

Ska verkligen inte göra ett piss idag, ska njuta som fn och köpa mig en fet godispåse sen slå på en fet film! men det får bli ikväll, nu ska ja bara ta det chill. Läsa lite bloggar och sånt.

Har inge vidare blogglust och inge speciellt att skriva för den delen heller, så vi höres och synes. Puss.

-Malin-

Happy hour!


Tjenis! Klar med all läxa nu tills imorgon. Känslan är underbar. Så nu har ja ingen bok att läsa, så ska ta och göra mig lite varm obóy och nån macka. Sen kanske det blir att klicka igång nån film.

Ska bara ta och läsa lite bloggar och sånt först, men sen blire att göra sig nå gott i köket.

Bloggningen har inte varit bra som vanligt. Har inte haft tid osvosv. men hoppas ni förstår.


Nu kilar ja härifrån vi ses imorgon sweeties. Puss.

-Malin.

Heer var det mittbeena

Hejsan. Har inte bloggat på ett tag nu som ni kanske märkt, måste få säga att statistiken ändå hållt sig ganska bra med tanke på att vi knappt bloggat nå! Så ska det se ut! Har iallafall precis kommit hem från skolan, långdag idag juu.. gick väl hyffsat, känner mig pisstrött nu, ska kanske slå igång en film, eller så glider man bara runt på facebook..hehe. Har iallafall redovisat nu, gick då bättre än jag trodde. Nu är det bara Svenskan som ska redovisas.
Jaja, nog om skolan då, Ullis kanske pallrar sig hitåt efter middan, DÅ slår vi nog igång en film, tyyp saw om vi hittar den.

Jamen bombar ju med text! Hade bra så länge så hörs vi, puuss. Becka.



dålig kvalla, men mittbena iaf!

Your eyes see straight through me, and speak to me without a sound.


Halloj. Så fint väder ute nu. Öh nej. Långt ifrån, regnar o grå himmel. Dagen har ändå flytigt på rätt bra, förutom att man har varit seg osv.

Så nu hade ja tänkt att slå på en film och mysa ner mig lite, smsa och lite sånt under tiden. Annars ska man bara tare chill. Sen ska ja sätta mig och läsa ut boken och skriva en bokrecension och lite sånt till imorgon. Jajomen, men jag bloggar senare ikväll puss.

-Malin-

Love for your sweeties.

Då har kusin precis börjat vandra hem till sitt och ja har precis lagt syrran i sängen. Blev att ja var lite barnvakt nu på kvällen från 7. Ellie och pappsen drog iväg och såg Jägarna. Så ja kusin och Isabelle har slängt ihop en kladdkaka och sett lite tv.

Känner också att tröttheten börjar komma. Har varit en seg dag idag, så ska ta och krypa ner under täcket läsa ut min bok sen blir det nog att klicka igång The Way Back. Har ju som tänkt att se den nu i en månad med har inte hunnit pga. ljud och annat trams. Men nu ska ja baskemej se klart den.


Så ska slänga lite vatten i ansiktet och göra lite kvällsmys nu. Så vi ses imorgon! sov gott. Puss.



When you smile, I smile

Ingen vidare blogging i två dagar nu. Har haft fullt upp med massa läxor osvosv. Men nu har ja gjort bort det mesta så lägger ner lite tid på bloggen nu.

Idag har dagen glidigt på som vanligt, en redovisning borta. Sen bilden sista lektionen, sen cykla ja hem. Eller ja vickis skulle på step in så han fick skjusta mig en bit, sen släppte han av mig så gick han resten.

Så nu har ja kommit hem för kanske 2 timmar sen eller nå sånt. Och nu så ropas de att man ska äta så ska nog vandra dit, men jag skriver lite senare sötisar. Puss.


-Malin-

Twiggy 2 år

Grattis Twiggy, 2 år idag!





Becka.

Ingen blogging!

kommer inte kunna blogga nå förän sent ikväll. Har massa plugg som måste bli klart och så till imorgon. Så bloggar ikväll mera! puss.

Malin.

dethärfårbliminrubriknärmansomvanligtintekommerpånått

Såja. Kommit hem nu efter kyrkan nu. Kyrkan har aldrig varit min grej direkt. Så lite tungt lär det ju bli att ta sig dit 10 ggr. Men sen kommer man ju lära känna en hel del nya vänner osv. så kul om något ska man ju ha!

Till lite annat så har ja roat mig med att packat ihop lite saker/kläder som ska vidare till pappa imorgon. Städade till lite i rummet i samma veva. Även laddat hem The Way Back, började ju se den för nåra veckor sen men hann aldrig se klart den. Så den playas igång på ett tag.

nu ska ja då fixa för kvällen, så tar nog och säger gonatt och sov gott. Bloggar nog imorgon efter att man har pluggat röven av sig. Jajomen men då vet ni, puss.


ÅH internet buggar så kan inte ladda upp nån bild.. fucklife.


kyssar Malin.

vadå grym?

Tjejen är begåvad!

everyone can make love


Godmorgon! eller ja man kan inte direkt säga morgon klockan halv 3. Men så äre, har slööat bokstavligen hela dan. Blir bara på sånt jävla humör när ja tar dagen som skit. Så ska ändra på det. Röja undan lite i rummet klä på mig lite kläder. Sen tror ja att hunden får följa med på en promenad.

Sen ska man hem, få i sig nått i magen och vidare till kyrkan för första konfa träffen. Så ja skriver nångång när jag har tid, puss.


Malin.

Every kiss, every hug, you make me fall in love

våran uppdatering suger... eller a, iallafall min. Har nyss tryckt i oss ett glasspaket.. eheh, inte ett stort paket som ni tänker er. Så nu ska man fortsätta med lite muffins och läsk.. haha, nyttigare kan man inte vara.
Blir att snarka hos Malin inatt, får se vad vi hittar på imrn. Kanske sticker ut och fotar lite eller nå, får se. Jamen hade bra så ses vi, puss. Becka.



but you want do the same, baby.

Nej men tjenis! Sitter med min kära mobil och tar lite egopics samtidigt som Rebecka våldtar min data. Spelas även lite musik och lite sånt. Smsar på högvarv också, tur att man fått 3000 nya den här månan. Förra månan eller ja inte nu septeber men augusti, så hade man gjort av med lite mer än 3000 sms på en månad. Tihi, så måste dra ner lite på mitt smsande kanske. Jajomen, nu ska ja då ta och käka upp en kolamuffins och må allmänt bra! Så vi ses. Puss.


Malin.

I sad I love you in the summer

Bloggningen har inte varit bra idag. Drog iallafall ut på en springtur i finvädret på morgonen. Sen hem duscha av mig rätt så länge (a). Och på med lite kläder och vidare till Erikslund för att umgås med Rebecka. Och väl där så har vi fotat och roat oss med lite sånt.

Och nu så har ja precis ätit lite middag och satte mig just vid datan. Slängde igång lite musik så nu ska jag ta och stöka undan lite i mitt rum som ser förjävligt ut. Sen kommer nog frun hit och slaggar över. Jaop, skriver lite senare kyss.


Malin.

MEMORIES



go'väder!


Morn snyggingar! Skön natt i go'sängen. Härligt att vakna av att solen lyser. Så hade tänkt ta mig ut och springa en sväng, antar att det blir broarna runt. Rätt så skönt.

Så nu ska ja ta och äta nå, sen byta om såklart, och sen pluggar man in 'tagg' musik i öronen och beger sig ut.

Sen kan det nog hända att man tar med sig vovven ut och fotar lite höstbilder i finvädret. jaapp, mina planer d
e!

nej nu ska ja rota igenom köket för nå gott och äta. Puss.

Malin.

Härlig kväll utan tvekan!

Härlig kväll helt klart, kan väl inte säga så mycket mer än de!:')
Känner att ögonlocken blir småtrötta. Tänkte ta och krypa ner och gotta sig i sängen. Så jag lämnar datan och beger mig mot s'ängen, vi hörs imorgon! puss.

RSS 2.0