abroad ..

Sitter och drömmer mig bort.. har kollat utomlandsresor, suugen! Bara vara där 2 veckor och tadee lungt!
Ska iallafall slå mig ner framför tv:n nu, lär väl somna när som helst, trött som fan!

Men haade gott, ses! Becka.

Missions i stan

Hann inte blogga imorse. Hade lite stress, eller ja. Malin kom till mig på morgon för hon fick åka med oss till skolan och de. Så hon kom väl till mig vid 8 nånting. Så vi började rulla till skolan vid 10 över. Så ides och hann inte blogga imorse.

Dagen har iallafall rullat på bra, fick veta resultatet av NO:n. Så då blev man på toppenhumör när man såg att man bara hade ca. 1 fel eller nåsånt. Såja. Det gjorde min dag lite smått.

Nu sitter ja hos rebecka och vi ska snart ut till stan på lite missions. Nej men vi ska dra in dit och hitta på nå. Så bloggningen blir rätt så dålig idag, men vi bloggar när vi kommer hem igen. Puss.


Malin.

Fryser som en jude

Skypar lite med vickis nu. Och innan det så har man varit en sväng på stan när dom hade kvällsöppet. Det ända man fick med sig hem var en pinsett. haha men det var faktiskt inte så mycket annat som var intressant, sen hann man bara vara där i kanske en halvtimme men jaa.

Ska också försöka ta mig till lule och inhandla mig ett par fake convers eftersom det inte finns nån butik här i boden som säljer nåra, så lule är väl nästa då. Grejjen är bara att jag inte har nå money till de menja.
Japp men nu ska ja sociala mera, sen bingen nästa är svintrött. Så ni får sova gott och allt det där så höres vi imorgon, puss!

I just wanna be myself, and i want you to love me for who I am.

Hejhej sötisar. Blev dålig bloggning igår, kom inte hem förän vid halv 10 och då kom ja på att man hade HK:n som skulle bli klar tills idag. Så satte mig med den. Gick dock inte så bra för var gode trött så att få in skitsidorna i huvve gick inge viadare. Så lämna de och drog till sängen vid halv 11 och slagga gode skönt tills klockan ringde, halv 7.

Sen när ja kom hem från skolan, la ja mig i sängen och läste nåra sidor till ja somna. Så har precis dragit på mig myskläder och ätit lite middag. Njuter också av att man inte har nån läxa att sitta och plågas med.
Skönt om något. Tänkte ta och kika in lite nya objektiv på Cyberphoto.se och lite sånt. Även ta och kolla igenom lite bloggar.

Men ja skriver senare, puss.

Höstbilder

Såådärja, nu har man fotat lite höstbilder!













Becka.

Tjenis

Tjenis! Hemma nu. Provet avklarat, tror det gick hyffsat ändå. Sen kommer man in genom dörren så har vovven ställt till med bus. Vält ut en vas rivit ner tuggat upp massa ljus osv. less..

Måste iallafall ta mig nått att äta typ NU. Är hungrig nåså hemskt. Så ska ta och vandra till köket och kika igenom kylen kanske man hittar nå gott. Sen ska ja sätta mig och läsa igenom lite HK. Jupp. Men ja bloggar senare.

Sticker ju till stan sen och de. Efter det så skriver ja mer. Puss vi ses. maalin

Fall

Phu. En långdag över nu, har vart på pisshumör idag.. prov osvosv. Så nu har jag precis slagit igång musiken och ska snart börja plugga Hk också. Frida blev tydligen sjuk så det sket sig, alla var typ sjuka idag. Hade inte skadat om jag också var det, hehe. Nemen jag ville faktiskt inte missa provet. Skönt att ha det gjort!

Nog om plugg nudå, kanske tar kameran och sticker ut och fotar lite, tänkte höstbilder, skitfina färger på löven nuju! Jag är seriöst onormal.. längtar som faan till Halloween! Asså.. haha, inte att man går runt och knackar dörr direkt men själva känslan, mörkt, ljus lite här och där, lite scaary nivet, skräckfilm osv. BÄST.
Kanske sticker till Stockholm också innan Halloween, får se om Ullis följer, annars får jag väl ta med mig någon annan. Så sjukt shoppingsugen! Nog för att jag typ nyss shoppade menja, men behöver alltid nya kläder! Sen ska jag väl typ ha nån Vinterjacka eller nåå..

Jamen nu drar jag mig utåt ett tag då innan läxan, puusspuss! Becka.




Googlebild.

FUCK! Hade inte sett att Malin redan hade lagt ut låten, vi nötte den igår och hade inte läst hennes inlägg, att hon alltid ska hinna före.. men nu får den fan vara kvar!

Hold me in your arms tonight

Härlig låt! gammal men, SO?

2011-09-28

Blir ett snabbinlägg nu.
Godmorn. Skönt att det nån dag kan vara sol. Känner att mitt humör blir så jävla mycket bättre med de.

Har iallafall fixat mig klart. Hade lite tur idag också att man får skjuts av Robert till skolan istället för att ta bussen som oftast inte går att sitta i. Så vi börjar rulla vid 10 över 8 till plugget. Så ska ta och äta lite nu sen packa min handväska och sen kila.

Men ja skriver då nått snabbt inlägg när jag kommit hem från skolan. Puss så länge.

Simple game.

Då har man landat i datastolen ett tag. Har gått igenom No:n och spanskan tills imorgon. Börjar kunna den hyffsat. Och nu hade ja tänkt kolla min bloglovin och sånt. Sen ska ja ta och lägga mig i sängen och smsa/läsa. Sen ska ja sova nåra timmar vakan upp sticka på skolan. Skriva mig igenom ett prov. Och ja sen hem och busa med hunden. Och tagga lite extremsport med Malin efter middan.

Så då vet ni vad som gäller. Hehe, bloggningen imorgon kommer nog troligtvis inte vara på topp. Långdag till halv 4 och sen bara äta lite och sticka iväg igen. Men ja skriver såklart när ja kommit hem. Nu ska ja klicka in mig på Bloglovin så vi ses imorgon. Pusstjao.


302:a inlägget

Så nu har man precis kommit ur duschen, härligt! Ska ta mig neråt för att kolla lite Idol (inspelat). Pluggat som ett psyk.. eller na, som ett psyk kan jag väl inte påstå, men lite granna iallafall! Kom just på att jag har spanskan kvar också.. piss. Kanske dags att jag börjar röra på fläsket neråt då. Sticker nog till Frida efter skolan imrn, eller så hem till mig. Får se, men puss så ses vi imrn, gonatt!


CLOTHES

Jeans jacka - BikBok. T-shirts - Gina Tricot. Skinnväska - MQ. Linne - BikBok. Mjukiströja - Carlings.

19:03

Snart kommer mamma och hämtar upp mig här hos Rebecka. Lite komiskt ändå att ja är så social med rebecka att hon börjar städa. 1 på millen att hon skulle göra det. Så nu ska ja packa ihop mitt pick och pack (kameran också) och sen så rullar man mot trågfors.

Sen när man kommer hem ska ja ta och lägga upp lite bilder på det som köptes in i storstan. Så bloggar senare ikväll. Puss.



NEW HEADER

Har lyckats få ihop en ny header. Skulle egentligen inte byta men kände för en ny. Kommer kanske inte stanna kvar så länge men ni märker ju. Om ni inte kan se headern tryck f5.


Har gjort klart den satans NOn nu också. Nöjd cheyjajomen. Ska snart ner och äta lite middag. Äter här istället för att åka hem till trångfors. Sen ikväll ska vi lyxa till det lite med Idol lite tända ljus och nå gott att tugga på. Jajomen vi skriver senare när vi har tid. Puss.


malin och becka

pheetolvrubrik

Har suttit och nördat vid datan ett tag, dags för allt pluggande nudå! Malin fick nå ryck och blev skitsur för att vi inte började plugga, hehe.. såjaa, får blogga senare, puss! Becka



Känslan



Känslan att sätta på sig mjukiskläder. Hoppa in i en varm hoddie och slå igång datan. Efter den här värdelösa dan. Vädret här är kepprätt åt helvette. Just nu skulle det inte skada att sticka iväg en vecka i värmen. Nejnej. Men på en månad flyger jag iväg till andra sidan jordklotet och njuter.

Jajomen men nu ska jag ta och sätta mig med lite plugg med Rebecka skriver sen söta. Puss.

maalin

tamittlivtackohej


Godmorgon. ÅH fan vad surt väder! blåser fan som i antarktis och sen kommer hela världens hav ner från himlen. Kul. Och ännu bättre att man ska vara ute till klockan två. tamittlivtackohej.

Dagen kommer vara gode usel fram till 2. Då får ja tigga lite skjuss av moder som ändå är sjukskriven. Så får hon skjussa mig till Rebecka. Så kan ja plugga. Blogga. Smsa. Facea. osv. hos henne. Såjaa skriver när ja är där, Puss.

maalin

Dålig updt!

Har inte orkat blogga nå idag. Har gjort annat trams. Kommer inte bli så bra updt i veckan eftersom man har nåra läxor och prov som måste pluggas in, och sen har man ju ett liv utan läxor också. Men bloggar ju då ja hinner såklartt.

Jopp så nu ska ja ta och tvätta bort mitt smink och lägga mig och läsa (a). Kul också att min hals har börjat svida och det smakar blod och shit när man hostar. Back on track igen då.

Nej men ska sluta snacka strunt. Beger mig mot tandborsten och de nu. Puss ses imorgon.
maalin

Idool

Hei hei. Snabb inlägg nu. Kom hem för kanske en timma sen ungefär. Så har roat mig med att kolla bloggar och sånt. Om ja hade haft min lilla Nikon här hade ja tagit mig lite tid till att lägga upp lite kläder som man hittade i fjollträsk (stockholm). Men den är hos Rebecka så får ta det nån dag i veckan.


Nu ska ja då bänka mig framför och kolla Idol. Har inte kollat på skitlänge nu så ska försöka se det här avsnittet. Sen ska ja packa lite och så. Imorgon så har vi ute dag på Björkis med alla åttor. Så sticker dit till två sen hem till Rebecka och plugga lite sådär.


jajomen. Men nu ska ja kila vi ses! puss.

Whaea

Då har man spenderat lite tid hemma framför datan. Med musik till maxxet. Ska snart dra och kolla på oscar alex och david drar lite skills i handboll. jajomen. Så har precis dragit plattågen genom håret. Eftersom mitt hår inte vill hålla sig platt.

Sen skulle ja bara säga att Emil Björnström är gode gullig! hehe. (det var inte så att han tvinga mig skriva det här) nej, men han är riktigt fin kille asså.


sen måste ni åxå ta lite tid till att lyssna på nåra låtar man lyssnade på i vintras. ååh, vinter♥



Hjärnan på viloläge..

Nyss kommit hem från skolan, gick segt.. trött nivet. Kommer inte på vad jag ska blogga om riktigt, bloggtorka! Nemen jag är så jävla trött så hjärnan står på viloläge, HAHA.

Ha det bra så länge, puss! Becka



Bildbrist..

Skoolan


Hann inte blogga nå igår. Kom hem vid halv 12 och var dyngtrött så somna dirr ja la huvet på kudden.

Jajomen. Nu sitter man iallafall på svenskan och pluggar in en redovising om författare. Nivet sånt där kul. hehe. Jies, snart ska vi vandra till lunchen och de. Men ja skriver  mernär ja kommer hem. Puss.

Malin

sämst

oojoj, så sjukt dåligt uppdaterat! Har verkligen inte haft tid. Ska sätta mig och plugga inför provet, pisstråk!
Jamen får ta och blogga bättre imorn, puss! Becka.



Bättrar på brännan.

På Lidingö nu. Musiken sitter rätt bra i headsetet. Super väder idag också. Så sitter och solar med Malin på ett räcke. Ska snart sticka in till city, dock blir det inget shopping för mig. Snart pank och resten går till mat. Men har faktikst hittat det jag skulle köpa så ja är nöjdjao. jopp men nu ska ja steka på lite, kommer hem.vid 11 ilväll så bloggar då. Puss Malin

fail med kameran

Hejjsan, sitter här vid datan medans kärleksparet ligger i sängen och håller på... hehe. Ska väl slå på en film alldeles strax, kanske drar ut en sväng också, vad vet jag.
Ja men nu ska jag vara lite social med dom, puss!



Blev nåå fail med kameran.. men rätt nais bild ändå!


Becka.


härligt

Dåligt med uppdatering nu känner jag, men vill tacka för dom fina kommentarerna!
Iallafall, hade skitkul igår, föräldrarfritt så beställde hem pizza! Mumma, sen satt vi och kollade lite på pistvakt.. hehe, bäst dom är!
Lite senare ikväll kommer Johan, får se vad vi ska hitta på, men antar att det blir tv och lite skitsnack, menja, bloggar senare när jag har tid, puss! Becka.






Sliten chey

I stockholm nu. Har stosat runt på stan hära innan vi skulle bege oss till Lidingö. sSen så har vi då.joggat och hela fadderullan. Men ja, jag lever och så. Imlrgon blir det shopping och grönan! Inte fel. Men bloggar mera när ja har tid, nu ska ja försöka sova så gott som. Puss. maalin

hur blond får man vara?

Har för någon timma sen kommit hem från skolan, sprang 7 km i regn och lera.. kul.
Så vi drog på Max (nyttigt) och åt lite grann, sen for vi hem och duscha, snacka om skönt! Så nu ligger vi typ helt döda på sängen och orkar inte resa oss upp.. slutade ju klockan 10 så blev faktiskt lite rastlösa.

Iallafall drog Frida en riktigt blond kommentar:

Jag - Vad gör du?

*Frida går in i sitt rum och byter om till ett svart linne istället för det vita hon hade på sig*

Frida - asså... jag var inte taggad på att ha ett vitt linne idag.

Sen gick hon därifrån som vanligt och jag börjar asgarva!

Faan vad blond hon är! Puss på dig!

Jamen nu ska vi ta och göra något annat än att sitta vid datan, hade bra så länge. Becka



SES PÅ SÖNDAG

Ny header som rebecka har fixat ihop. Så nu har ja laddat upp den bara lite fel bredd och så men det är max bredd ;1000px sååja. Men det löser vi senare. Men nu är det en ny så då vet ni!

Jag har då somsagt dampat på med Victor Malin och Rappis idag. Vi fick skjuss hem till rasmus i spöregnet. Så där skulle han ladda hem nån film. Men det bugga med nå så vi satt och slog varann och var allmänt bra. Sen stack vi till mig satt och inte gjorde nå så vi gick ut i spöregnet och vandra hära i byn där allt händer. Sen tillbak till rasmus dampa på ännu mer. Och sen drog Victor hem till Unbyn. Så vi var kvar hos rappis och tog och massa glass och annat smalt.

Jajomen, sen hade vi inget liv för ett tag så vi gick ut och ringde ut jesper. Så han kom och snacka med oss. Jo och sen skulle ja hem och packa och de.
Så nu har ja packat min handväska plus en fet bag. Bara lite kvar som ja använder imorgon. Men det packas ner då.

Blir upp halv 5-.- så ska snart krypa ner. Men ja kommer tillbaks på söndagkväll ha det så bra så länge. Puss.
söta pojkar!

Picnik.com



Hittade ett superbra fotoprogram på nätet! Dom flesta kanske redan vet om det menjaa, för er som inte visste! Gå in på --> http://www.picnik.com !
Där kan du redigera dina bilder precis hur du vill, ett exempel gjorde jag här uppe.. nog för att det inte vart så bra nudå men ni ser ju på ett ungefär.

Haree! Becka.

Ny lmfao låt!



Jaa, videon är ju som lite speciell.. sen är ju inte låten den bästa heller men...LMFAO iallafall!

Becka

uut med hunden.

Drar ut med hunden såhär i finvädret.. eheh. Sen ska jag nog bara tare lungt och kolla tv, härligt! Känner inte för att göra något speciellt, ska springa 1 mil imorrn på skolan (Boden i rörelse) så det är väl bäst att tagga lite!
Jamen hunden väntar, hade det bra där hemma i värmen!



Becka.

Foto




Kamera: Canon eos 550D, objektiv: 18-55, Inställning: Macro

20110922

Gomorn. Har inte så mycket tid att skriva på för ska vandra till bussen snart. Orkar inte cykla i det här pissvädret. Dock får man ju gå från badhuset men hellre de än att cykla.

Nåja sen har man långdag. HK sista lektionen så äter då sen tar ja Malin vickis och rappe bussen hem. Lär inte bli nån bra bloggning idag men. Men ikväll bloggar ja mera. Nu ska ja äta lite snabbt sen ska ja börja vandra mot bussen vi ses tja!

Malin

ANSWER

Svar:

Ja asså har inte tid för att visa steg för steg nu i bilder. Men kan ju försöka förklara. Vet inte riktigt hur det kan bli så för dig. När vi laddar upp bilderna så fyller vi in bloggens bredd (700) och sen laddar vi bara upp bilderna. Har ingen speciell kodmall el. nåsånt. Sen när vi laddar upp bilden får vi storleken vi valt.

tror inte du fick svar på din fråga men vet inte riktigt vad du gör fel när dom blir mindre. Men vi laddar då upp dom i bloggens bredd sen blir dom så stora. hoppas de hjälpte lite med min usla förklaring!


Malin


The sun won't shine til' I kiss you

Hej. Hann inte blogga nå mer sen efter skolan. tog inte en p-nap heller utan jag har dampat på skype med Vickis, Frans och Malin. Alla som känner mig kan ju adda Balleen3 (ja vet skitmoget namn). Jajomen. Så glömde också helt bort att plugga HK och helt plötsligt var klockan halv 6 och då drog ja och gymma/träna med Malin på sanden.

Så vi har dampat på där. Sen gick vi igenom lite om stockholm och de. Blir shopping och grönan på lördag. Inte helt fel inte. Har löst problemet med pengar nu också. Får min månadspeng tidigare så 750 spän in på kontot på fredag så var problemet löst. Sen får ja ju lite mer också till mat osv. Men det löser ja och papsi.

Nu kom ja precis från duschen. Kom ju på att ja hade HK läxa. Så har pluggat in den nu. Och ja ska blåsa mitt hår och sånt nu sen blire sängen. Bloggar imorgon. Puss.

inne i lilla gymmet och dampa på med musik och sånt me malin.

Malin

Take You To Rio



Sitter hemma hos Frida och har volymen på högsta! Kollar runt lite på facebook och så, pluggar samtidigt också..HK läxa tills imorgon, men det går inge vidare..

Så jävla pissigt väder det ska vara hela jävla tiden.. blir less! Haha, sa en riktigt smart kommentar idag påväg till matsalen (vi måste ju gå ut för att gå till matsalen), så jag gick med Frida:

Frida - Varför ska det regna så mycket hela jävla tiden?

Jag - Jag vet inte, Gud har verkligen inget liv...

Så smart man får vara asså, om ni är som Frida och inte fattar så är ni dåliga.. neemen Gud har ju fan inget liv ändå? HAHHA.

Nemen nu blire för mycket trams, vi hörs senare när jag kommer hem, puss!

Becka.

Inte helt fel.

Gött att man fick sluta två istället för halv 4! bilden var inställd så då fick man sluta. Inte helt fel ändå.

Måste sätta mig ner och plugga lite HK. Men är gode less på att plugga alla dessa läxor. Så ska ta en p-nap, ska läsa lite bloggar först och så. Sen vidare till soffan! ses sen.

Malin

ONSDAG, 21 SEPTEMBER

Godmorgon. Nyduschad och kläderna sitter på. HAr precis fixat mig klart. Glad att regnet har gett sig. Nu kan man ju gå utanför dörren utan att bli duschad. Såja lånar ellies cykel ida och cyklar.

Igår var man sjukt jäkla trött. Så efter ja hade cyklat hem från rebecka vid 9. Så tog ja min nått i magen snacka med nåra på facen till halv 11 nåsånt. Sen var ja tvungen att lägga mig. Höll på somna vi datan. Illa, så sängen var gode skön då. Läste nåra sidor också (nivet svenskan).

Jajomen. Så nu ska ja snart ta mig ut koppla in headsetet i mobilen och bege mig till skolan. Lång och seg tråk dag. Lite hopp har man ju när man har bild sista lektionen. Men sen är det bara skitlektioner..

Nej nu ska faktikst kolla facen och lite bloggar, vi hörs senare idag!

trött chey

har ingen ork till bloggen ikväll, ja skriver mera imrn. PUss. Malin

härvareshopp



Janu kommer Malin, ska sätta oss ner och göra lite spanskaläxa, hittade faktiskt nästan inget på stan idag.. en tröja och ett armband.. sen ett par svarta jeans jag ska beställa från Gina Tricot. ALLA svarta jeans var slut i min storlek.. typiskt asså! Men aa, får vänta tills dom beställda jeansen kommer då, tar väl ca. 3 dar innan dom kommer.

Men hade bra så länge så hörs vi ikväll, pusss.

Becka

Hojja

Hojj. Har ingen vidare lust för att blogga nu. Trött seg och hela paketet. Gick till stan efter skolan. Hitta ett par jeans och en höststickad tröja. Ska försöka fota det sen så får ni se. Anyhow, har gått och släpat på min blyväska hela dan också. Så min rygg är pajj nu. Och mitt huvud var inte på topp i stan kan ja medela.
Nu har ja iallafall gjort mig lite potatisbullar. Känner hur talangerna sprutar. Haha nej. Men ska cykla till rebecka nu (dock sjukt jäkla trött) men ska plugga lite spanska. Och tramsa på som vanligt. Men jag skriver när ja är hemma igen. Puss.
Malin

Vedevåååg

HAAHAHHA döööör!

finväderr

fin vädret ute gillas! kul att man ska ha gympa i det här. Typ stadsorientering. Kul. Nej.
Har fixat mig klart och de nyss. Ska bara få i mig nån macka och nå juice. Sen ska ja ta och väcka pappa så han får skjussa mig för tänker baskimei inte gå.
Sen efter plugget sticker då ja och rebecka på stan och shoppar lite. Så vi är väl hemma där vid 5-6 tiden. Jajomen. Men vi ses då nu ska ja göra annat. Puss.

@myys



ursäkta skärpan...

Har då iallafall haft en grym kväll med Malin! Höll ju fan på att pissa ner mig.. flum på hög nivå! Har precis bytt om till myskläder och ska ta mig ner mot köket och rota lite. Sen ska jag gå i genom läxan ett varv, sen blire sängen och tv ♥

gonattpåer! /Becka

ådrigt annal

Åhh hahaha. Drog iväg till rebecka efter middan. Skulle egentligen lämna en bok och föra över nå bilder till hennes data. Men det spårade totalt. Vi hamnade inne på google bland massa steoridmän. Sen dubbelvika i garv. Och ja ni kan ju gissa hur det sluta. Ådrigt annal osvosv.
Har inte så mycket att säga än att kvällen var gode kul. Nu har då pappa kommit hem så ska nog snacka med han lite. Inte träffat han på en vecka och så. Men bloggar senare. Ska coola ner lite med musik och sånt. efter allt flum. Puss. Malin



Smurfarna



Sitter med syrran i soffan och kollar smurfarna, kommer ihåg att jag alltid lyssnade på deras låtar när jag var liten. Minnen!

Frida for iallafall precis hem, hann faktiskt inte göra så mycket.. skulle gå ut och fota efter middan men hon var tvungen att sticka hem. Såjaa, ska plugga lite, ska kunna 20 ord tills imrn och har inte ens börjat öva än, smart?
Imorron drar man på stan med Malin efter skolan, skulle köpa ett par jeans (svarta) och nå tröja till det, kommer säkert fynda mer än så! Kommer ju ha med mig pengar så det räcker och blir över, så lär väl hitta något mer också.

Justja! Headern kom ju aldrig upp som ni kanske märkte, men vi var ju hemma hos Malin just då, och hennes data lagga ihop mitt i allt! Så allt försvann, sen ides vi inte börja om igen, så vi får ta det någon annan gång istället! Har inte tid i veckan, pluggplugg.. och i helgen har jag redan planerat en massa, så om nu inte Malin får ihop någon så kommer den väl ut nästa vecka!

Btw, ser att jag har vart sjukt dålig på uppdatering, men har hunnit med annat, men ska bättra mig nudå!

Neemen nu ska jag kolla facebook ett tag, sen plugga.. sees senare, puss. Becka







STOCHOLM CITY

Kom ju på nu att ja sticker till stockholm på fredag. Hade glömt bort det för ett tag. Så imorgon så tar ja mig till stan med Rebecka och shoppar ett par jeans. Bara det för sen ska ja såklart shoppa röven av mig i stockholm. Ska blandannat hitta en ny väska. Nya höstskor. Och lite sånt. Lär bli sjukt mycket mer. Men har inte så mycket pengar att shoppa för men ska iallafall tigga lite pengar av mina kära föräldrar. Längtaaar. Så vi åker på fredag nån gång på dan (ledig från skolan) och stannar i fjollträsk till på söndag. Naajs. Eller hur.

älskar staden♥

HOME

Åh skjut mig. Är trött som en jude. Dagen varit seg som smör. Sen för att fördriva tid gick ja till stan med Ulrika hon skulle lämna nå böcker. Sen till Inter Sport och kolla lite där. Sen gick ja hem med Ulrika. Gulleungen gick med cykeln så fick man ha blyväskan på hennes pakethållare.
Mina planer nu är väl att slappa. Dra på mig ett par mjukisbyxor och bara chilla på. Pappa kommer ju hem idag/ikväll. Så kanske hittar på nå med han. Får se. Jajomen men skriver lite senare. Puss. Malin

Måndag 19 September

Morsning! Precis tvättat av mig håret. Så har blåst det nu och väntar på att plattången ska bli varm.

JAa, har varit minus nu i två dagar! YES. Snart är backarna fulla me snö. Så sticker man upp med Malin och gör hela klinten livsfarligt. Längtar nå så fruktansvärt.

Haha jo men nu ska ja faktiskt platta mitt hår hade ja tänkt. Sen sminka mig osvosv. får ju skjuss idag så det är chill med tid. Men ni får ha det bra så länge. Puss.



Malin

Säger godnatt

Tjenis penis! (kvällshumor) Bloggningen har varit usel idag. Har inte haft tid. Spenderat dagen ute med kamerorna och sen har vi pluggat. Men nu är ja då hemma. Har packat som ett psyk. Gympakläder. Plus alla saker som ska till pappa. Och sen har ja även småkikat på Partaj. Haha sjuukt. Man får skratta kan ja säga.

Nu har ja precis satt mig vid datan. Ska kolla min bloglovin och facen. Sen ska ja fixa lite till kvällen. Rummet är redan städat (a) så kan tare rätt chill. Men lär inte bli nån mer blogging ikväll så sov gott söta. Puss.



Malin.

Macro


Kamera: Nikon D3100, Objektiv: 18-105, Inställing: Obejtivet på M (manuell) kamerahus AUTO.

Kamera: Canon eos 550D, Objektiv: 18-55, Inställning: Macro.

Pööss.

sticker ut och fotar! pööss.


Smarttjey japp.



Igårkväll fick ja nå ryck och plockade mina ögonbryn, tunnade ut dom förjävlamycket. Var öm i ca 2 timmar efter också. Smarttjey japp. Nej men det blev bättre nu än hur dom såg ut förut.

Ja klev upp klockan 8. Varför vet ja inte för hade bara sovit 6 timmar. Men ja har ialllafall tagit mig upp och satte mig vid datan. Ja o Rebecka ska väl ta och äta nå snart. Sen måste ja också plugga nå sjukt mycket. Men det tar jag ikväll, tehi.

Sen måste ja ta och rensa min data. Så det blir lite piggare. Jajomen.

Men nu ska vi vandra mot köket och ta oss nå. Ses.


sätter mig på bussen ensam längst bak, har vandrat efter dina fotspår hela dan

Nej nu ska ja faktiskt ta och bädda upp åt min fru som slaggar hära inatt. Skulle ju ladda hem The Way Back. Men gick inte för hade för mycket bilder på datan och annat skit så har inge minne kvar på datan. Då äre fan illa. Måste ta och gå igenom min data snart.

Så det blev ingen film ikväll. Ska ta och mysa på och snacka lite skit med frugan istället. Men vi skriver imrn, pusss.



Malin

Hold me eva seen inna my life



see see seeexyy

gokväll sötisar! drog ut en sväng och fota. Var skitfin himmel och allt. Dock svinkallt ute, ni ser ju.




Malin & Becka


Försökte komma på en bra rubrik, men såhär fick det bli

Sitter nu hemma hos Malin, städar för fullt.. (asså Malin då). Jag är ju så snäll så jag kollar på. For ner på ica ÄNNU en gång, blev lite chips & godis för kvällen.. hehe, tjocka vi är! Tänkte iallafall ta mig tid nu att påbörja en header, får se om det hinner komma upp någon ikväll, annars kommer den väl ut imrn förmiddag. Jaamen nu var det tydligen mat, skithungrig, puss så länge!/Becka


grym.


better to be yourself than try to be someone else..




Kamera: Canon eos 550D, Objektiv: 18-55, Inställning: Porträtt

yeah

Färdig med smink och hår nu, nu sticker vi upp till skogen och fotar lite höstbilder! Bilder kommer upp sen! DESSUTOM kommer det upp en ny header! Tänkte oss nu lite mera till hösten. Hörde nyss att syrran och mamma hade vart uppe i skogen och att det ligger en massa ormar framme.. brr! Får väl ta och se upp då, får se om vi får en på bild! Dom kommer ju fram nu när solen är framme! jo men vi hörs senare, hadebra, puss!/Becka


fine I follow

Hej sötisar. Nu har man då ätit frukost och sånt. Kan ju ta lite om vad som hände igår. Vi var då på skolan och skulle bli hämtade av Fia Rebeckas mamma, men hon hade varit med om en olycka i stan men två tjejer som blev påkörda så Julias pappa kom och hämta oss istället. Sen fick vi då upphämtning av Fia när hon hade snackat med polis osvosv.

Sen åkte vi då till ICA och handla all mat som vi sen skulle laga. Så vi åkte hem laga middag. Åt den såklart. Sen drog vi ner till ICA igeen och köpte chips och sånt gotti! som vi smaska på till Idol och filmen The Way Back som vi satte på senare på kvällen.

Jajomen, det var därför inte kunde blogga nånting. Men nu ska ja då iallafall hoppa in i duschen och sen ska vi en sväg på stan och efter stan sticker vi upp i skogen och fotar lite. Så jag antar att det blir dålig blogging idag igen. jaja vi ses nån gång senare idag. Pusss.


inga bilder tyvärr...

mobilblogg

Hej och godmorgon. Nyvaken ligger i sängen och försöker ta mig upp för att sätta mig vid datan. Men icke sanick. Men har ju kommit på hur man mobilbloggar. Eller jag, det var Malin. Men sammasamma. Slaggade hos Rebecka inatt så vi ska nog dra oss neråt och få i oss nå frukost. Jajomen men bloggar bättre sen. Puss.



SUMMERTIMES

/Malin

I do what I want. and I am who I am.

Godmorgon sötisar!


Orkade inte fixa mig nånting idag så stoppade upp håret i en svans. Har verkligen hur mycket tid som helst. Kommer få skjuts av Ellie. Eftersom ja ska fixa Isabelles hår. Så vi åker nog inte föran vid kvart över 8.

Jaja hursomhelst så har vi kortdag idag. Aoch med det menar ja inte kort. kort. utan till 2. Sen ska ja då till dollar och sen vidare till ICA och köpa massa saker till ikväll. När vi ska vara duktiga och fixa ihop en middag.

Så bloggingen idag kommer inte att vara bra eftersom vi ska göra massa annat trams. Men bloggar senare på kvällen. Jao men nu ska ja då kolla lite bloggar sen bege mig till skolan på ett tag. Puss.


Killlen har talanger

åh så jävla ggrym kille, vilken röst. vilket utséende. shit!

fet miss!

haha ååh vad vi suger! tävlingen har ju såklart ett pris, men vi är ju så sämst att vi glömde det! Vinnaren får en länkning för gott i våran meny! :) haha då vet ni, puss. malin

Answer

Svar: Haha taack. Men det är inte bara jag i headern utan Malin också. Jag bloggar ju med henne hära! men du är inte den första som säger att vi är lika:), kram.

Fototävling!


Där det står malinwidgren...hotmail.com ska det vara ett @ emellan. Så nu är det bara att sätta igång med att fota höstbilder!

Vi avslutar tävlingen nästa Torsdag 23/9-11.

lycka till! / Malin & Becka

Ovanligt med blå himmel, då har det väl ändå regnat för mycket!

fiint väder nu! sköönt, haft regn hela jävla tiden..

Långdag idag ju, HK dom sista två timmarna, taacos! mumma, åt som en jävla häst! Så nu sticker jag till Malin, blir äcklad av att höra ljudet när dom lagar mat där nere..
Men bjussar på en bild tills vidare, puss.

Becka




gammal bild..

Billig Ziperall/One Peace?

hejni igen. Undar bara om ni läsare vet vars man hittar billigaste Ziperallen/One Peacen. Har sökt runt men alla kostar ca 1000 spän. Och det vill ja verkligen inte spendera på en mysdress. Så om ni vet nån netshop som säljer ut dom eller att det är på REA kan ni vara söta och gulliga och slänga in en kommentar! :)

Har börjat med lite mat och systern min. Hon ville ha torttelini (stavning?) så det blev inte nå ansträngade. Hehe. Jajomen. Sen skulle rebecka komma hit en snabbis vi skulle fixa en grej. Tror vi ska dra igång en tävling här på bloggen, så kolla in den nångång efter 6 så har det säkert dykt upp en!
Ha det bra! /malin


I Arvika i sommras

Bloglovinbyte?



chill hemma själv.

Sådär. Hemma från plugget nudå. Vi hade HK sista lektionen i två timmar, men vi fick stressa som psyk och fick slänga i mig maten så fick typ ont i magen. fuck stress!

jajaa, nu ska ja då sitta barnvakt. Men känner mig inte till sån stor hjälp för hon leker själv. Fast på ett tag ska ja fixa lite middag och sånt. Men rätt chill ändå att ha huset för sig själv (nästan).

Ska kolla på lite bloggar och sånt. Sen kolla vilket plugg man skulle ha gjort till imorgon.
Jajomen, men bloggar sen. Pussss.

15 September

Godmorgon! Har haft en chill morgon, mycket tid över och så. så har suttit vid datan över en halvtimme, tihi buus!

jajomen, ska snart börja vandra mot bussen. Sen ska man gå runt i denna skola i ca. 7 timmar, sen sticker ja till papsi och vara barnvakt och syster. Blir även att sova där för modeflickan har dagisfoto på fredagmorgon och hon ville ha en frisyr fixad. Haha dessa sykon.

Sen på fredan ska vi ju fixa middag och de hos rebecka, och på lördag ska vi ut och fota i skogen. ha-ha nu låter det som ja planerar varje dag i detlaj men så är det INTE. Är inte en som planerar direkt. hehe.

Jo men vi ses iallafall efter plugget kan ju blogga hos pappa med nivet;) pussss.

malin




I wish you were closer

ååh, är död. Har slitit igenom en och halv timmes löppass/bålträning nyss. Min mage värker och mina vader är döda. Men ändå gode stolt att man klara de utan att ge upp.

Har duschat och sånt nu. Sitter och snackar med nåra på faceen. Är trött och sliten. Sen är HK boken på skolan, har läst igenom sidorna för en vecka sen men måste göra det imorgon på morron eftersom ja inte har med mig dom. har ju läxförhör imrn:/

jaja nu ska ja då lyssna sönder mina högtalare och kolla bloggar sen städa mitt rum nu som ja börjar ta på rutin eftersom ja suger på att hålla städat..

nej ja orkar faktiskt inte blogga nå mer ikväll, ni får nöja er med det här inlägget. Pusss. vi seess!

http://www.youtube.com/watch?v=7W6nXipUVjc&feature=BFp&list=WL1E2006D1B07F40F2 <- klicka ja kan inte bädda in, jäätte söt låt! ♥


snålt om tid

Skriver ett inlägg tillsammans pga. snålt med tid. Skolan har rullat på som vanligt, fick skjuts hem och nu ska vi ta oss lite tid att fixa en middag till på fredag, HAHA.. låter ju som att vi ska börja med maten NU, men nejnej, bestämma maträtt och tema bara.

Malin sticker på träning från klockan 6 till halv 8, och jag ska försöka med lite plugg, men vi bloggar senare ikväll, hade bra, pusss.

Malin & Becka


14 September

Godmorgon sötisar! Skönt att ta en lång varm dusch på morgon. Har fixat mig precis och ska snart vidare till frukostbordet och äta lite frukost. Idag har vi långdag till halv 4. Sen efter det så sticker ja till rebecka och gör nå där`? vet inte vad vi skulle hitta på men.

Och när jag är med Rebecka brukar vi aldrig ha tid för bloggen, men nått inlägg ska vi då lyckas få ihop. jajomen, bjuder på min outfit idag också, pusss vi ses.



vad söt du e, du är underbaar


SÅÅÅ jävla skönt att man är klar med ALL läxa. Har pluggat in spanskan och skrivit till lite till redovisingen på torsdag. Kan allt nu. Haha men är långt ifrån klar med all läxa. Haha kom ja på nu.. har svenska och nå mer ämne till på fredag -.- åh dessa läxor.

nej slutsnackat om mina läxor. Ni vet redan att det ändå jag håller på med på friitiden är att plugga så kan ju ta och berätta ja kolla precis in www.polis.se och såg kolla vad det var man behövde sattsa på om man ville bli det. Var bara Svenska B, Histora A, Högskoleprov eller Högskole-/universitetspoäng. ja asså nu vet jag ju inte ett skit om resten.

Kollade också vilken utbilding som man skulle gå igenom och hur länge det tar. hela allt tar ca. 9 månader och det var mycke tester och sånt. Men ja är sjukt taggad på att dra ner till Stockholm efter gymnasiet och plugga till Polis där. Skulle vara grymt.

jajomen, men nu ska ja faktiskt snacka med nåra på face sen ska ja krypa ner i min säng och läsa. Puss vi ses. malin

suddasuddasuddasudda bort din sura min!





Gaalet, det spårade! Är iallafall klar med plugget nu, skönt! Tog ett tag menmen, det gick in! Ska sätta oss och kolla film nu, nån film jag lånade av Malin, skulle tydligen vara scaryy.. jamen vi hörs, puss!/Becka

Hemma

hej finisar! Nu var man hemma efter att ha pluggat arselet av sig hos felicia. Åkte hem så nu har ja ätit lite middag och just nu utnjyttjar ja mina högtalare lite. Ska snart sätta mig ner och göra klart bara lite av SO:n sen plugga in lite ord i Spanskan.

Nej men ska inte fördiva tiden nu, jag updt mera när ja inte har massa plugg att göra. Pusss. /malin

skolfoto 2011


Sötulli

Gick inte så bra med pluggandet... hehe. Men Ulli for hem och åt nu en snabbis så passar på att plugga lite medans, men.. ni ser ju hur det går? Neemen  jag har faktiskt orden framför mig! Fotade en liten profilbild till Ullis som hon skulle ha på facebook, lägger upp den bara därför vad hon än säger!



Puss då! / Becka

plugget väntar

Hej! Hemma hos Felicia nu. Idag kommer min bloggning inte vara bra, vi ska göra klart SO:on som ska vara klar till på torsdag. Men jag updt. bättre när jag kommer hem, pusss.

malin


sväälter..

Precis kommit hem från skolan, Malin har ju dragit hem till Felicia så jag vet inte om det kommer bli nå blogg från henne. Ska iallafall ta mig nått i magen nu, sen kommer Ulli hit. Ska plugga lite Spanska inför imorron. Annars händer det väl inte så mycket idag, får blogga lite senare, svälter av hunger häär!

Puss/Becka

Jägarna 2

Då var man hemma från bion. Riktigt bra film måste ja säga! grym, men riktigt bra. Lite tufft att den är inspelad här i norrbotten. Hehe. Innan bion han vi in på Lindex och ja fick köpa mig en ny BH. Skitsnygg, tihi.

Tänkte plugga ikväll men Ellie har inte hunnit förbi med kläderna och mina böcker är hos pappa. Och dom måste jag ha till imrogon iallafall. Klarar mig ikväll men har inte pluggat ett skit på Spanskan och den ska in på onsdag, men har ju imrn på mig. Blir att fara till Felicia och göra klart So:n som vi ska redovisa på torsdag. ja som ni hör öser dom på med läxor. Dålig stil tycker ja. I 7:an fick vi inte en läxa. Och så kommer ALLT nu. Vet inte riktigt vad dom tänker med?

Nog om skolan, nu ska ja kolla bloggar och städa upp lite på mitt rum packa gympakläder och lite sånt. Tog ju en p-nap tidigare idag så är inte så trött nu men ja. Ska väl fika lite också. Men jag bloggar nog inget mer ikväll ni får ha det bra, och sov gott sötisar! pusss.

malin


sommar♥

Hur kul får man ha det?



Hur kul får man hade..? Hehe.

Ska ta mig ner till soffan och kolla på Idol (inspelat), sen ska jag försöka klämma in det lilla sista av läxan i huvet. Som ni ser så har jag fixat ihop min presentationsruta.. eller, JAG.. det var Emilia som fixa den, men jag skrev iallafall! Asså ååh.. bloggtorka, får se om det kommer upp nå inlägg ikväll, annars antar jag att Malin bloggar eller så är det hejssvejs vi syns imorgon!

haha, neemen nu spårar det för mig, puss på er!/Becka

piiisssss

Jaahani, går inge vidare med plugget.. får inte in orden i skallen! Fan så irriterande. Räcker det inte bara med att plugga i skolan? NEJ.

Är på pisshumör... antar att det här inte är min vecka. Men har iallafall kollat filmen med Frida, grym var den! Fick bli united 93. Hade väl inte så mycket mer å säga, bjussar på en liten bild från skogen igår istället!


hehe.. äcklig.

Haade!/Becka

Här har ni fläcken som aldrig går bort

Såinibomben skönt att sova en timme! var verkligen riktigt trött. tror det var lite slömn som behövdes. Jag bytte kläder och fixa frillan inan ja la huvet på kudden och somna i en timme. Hehe.

Min packning från pappa har inte kommit hit än. Min kamera och allt är där så har tyvärr ingen "ny" bilda att bjuda på så det blir ingen bild. Men ska iallafall på Bio nu jjag kommer blogga när den är klar. tror den slutar 9:) så puss vi ses ikväll!

Humöret på botten

Det blev lite sen bloggning idag. Mitt humör har varit på botten hela dan. Sur åt ingenting och just nu vill ja bara slå sönder nånting:(

men har iallafall tagit mig hem från skolan. Och ska väl snart äta lite trorja. Ikväll ska man se Jägarna 2 med mamsi. Hoppas den är bra, 1:an var ju hyffsad så tvåan borde va bättre.

Nej men har inget humör för att blogga nu jag kommer updt när det är lite bättre, ni får ha det fint! puss. malin

United 93



Tur man har! Hann precis kliva innanför dörren innan det börja spöregna! Som vanligt har man vart i skolan, vann en tävling, STOLT! Frida rörde på fläsket och följde med hem, ska slå oss ner framför tv:n och kolla film, tror det blir United 93, eller så blir det nån skräckis som jag lånade av Malin.


Filmen har då med den 11 september att göra, fast handlar om det planet som misslyckades och istället kraschade på en åker utanför en by. Man får följa hur det  hade kunnat se ut ombord på planet när dom kapade det.

Jaamen vi ska väl börja se på direkten nudå, har en hel del plugg att göra senare ikväll, puusss! /Becka

härligt regn!

Godmorgon sweeti! Blir att dra tidigt till plugget, det är ju pissväder ute så ja får skjuss. Så har packat gympakläder och de nu så ska bara dra på mig nå smink sen sticker ja, jag updt efter skolan därikring halv 3 - 3 nångång. Så vi ses, pussss. malin



Underbara ni!


Fuck så jag stör mig på mitt ögonbryn! Menjaa..

Ska ta och krypa ner till sängs nu, måste få säga att ni har vart helt underbara idag! Hela 130 söta besökare! ♥ Det är kärlek!

Har iallafall bakat, fick bli havreflarn, sen slog jag mig ner framför tv:n för lite Idoltittande. Det är väl så min kväll har sett ut. Inte något speciellt med andra ord. Måndag imorn, pissåå! Dags för skolan igen då, Frida följer med hem också, så bloggar nån gång mellan 2 - 3 kanske.

Hare bra tills dess, puss! /Becka

hur sööta?

Gokväll sötnosar! Nu har ja pluggat, sett idol och städat mitt rum. Hur nöjd? super. Har hunnit med ALL plugg som skulle bli klar, har bara kvar Spanska och So som ja fixar imrn och på tisdag.
Hur söta är ni inte då? ni har hållt igång statisken helt grymt det har även droppat in kommentarer hela dan:) ni är bara för sööta, kääärlek!
Nu ska jag snart lägga mig och läsa min bok. Men först ska ja surfa runt på bloggar och lite sånt. Men bloggar mera imorgon, sov gott vakna tortt! puusss. malin



jo tjena mittbena!

osminkad och allt, menjaa.
TTACK så sjukt Emilia för den supersnygga menyn! du är grym sötnos!
Nu ska ja städa mitt rum lite och fixa sista inläsningen på läxan samt se Idol som börjar snart. Jag bloggar mera sen. Menyn kommer ändras lite till men då vet ni att det är Emilia som är duktig och fixar den snygg! hehe puss ses senare. malin

Nån gullig som vill fixa våran meny?

Oj hehe. Bytte till google chrome istället. Och kan ju säga att det var långa vägar bättre än firefox! älskart. Behövde inte än istallera adobe. Stolt! jajomen.

Försökte också fixa menyn men det krånglar och massa skit. Men ska höra med nån gullig som har mera talanger än mig med sånt där som handlar om stilmallar;)

Nu ska ja kolla bloglovin, och ni glöm inte att vi gärna bloglovinbyte. Men ja, ska läsa på lite på läxan också. Så jag skriver mera sen, pussss. malin






Make me your radio

Låten asså!

katten på rymmen

Hittade denna lilla fyrbenta filur vandrandes på taket! Hon hade tydligen öpnnat fönstret i mitt rum och hoppat ut.. normalt?



Sitter annars för det mesta med musiken på hög nivå! Mike Posner! Ska hoppa i duschen alldeles strax, men först såklart baka som jag snackat om hela dan, hehe.. så nu gör jag det. Puss så länge! / Becka

Do not play any cards for me.





Kamera: Nikon D3100, Ojektiv: 18-105, Inställning: M (Manuell), ISO: 1600.

Pular på med bloggen

Sådär, då var man hemma. Nu är ja gode mättad på att bada. Kom hem för en halvtimme sen kanske. Vi stanna till på rönbäcks och tog en glass. gotti!:)

Så nu ska ja ge mig på den där lilla stilmallen och fixa menyn. Wish me luck! sen ska ja även installera Adobe Flash Player eftersom ja fixa Mozilla tidigare idag. Kan inte lyssna musik utan Adobe så det måste fixas rätt så fort.

Men ja ska pula på med bloggen ett tag nu vi ses senare, puss. Malin




mjauu!




Janii, akta er!

/Becka

skönt

Här kommer då lite bilder från långprommisen!





Sådär! Skönt att ha fått komma ut ett tag, nu ska jag väl kolla runt på facebook ett tag om inte annat, men haade bäst så hörs vi, kram! /Becka

tysta minuten

nu hålls  snart den andra tysta minuten på kanal 1!



/Becka

Mozilla Firefox

Har precis installerat Mozilla Friefox på datorn. Sjukt mycket bättre. När ja hade widows kunde ja inte se bakrundsfärgen på bloggen. Men men nu är det fixat iallafall. När ja kommer hem ska jag fixa menyn eller iallafall försöka. hehe. men puss vi ses senare :*

malin

Curly




Fixade lite snabba lockar i håret. Lite onödigt med tanke på att ja ska o bada ida igen. Hehe syster ville dra dit så ja följer med henne. Jag bloggar när ja är tilbaka, pusss. malin 

pluggplugg..

Sitter och pluggar för fulla muggar! Snart är engelskan klar, ska nog ta och göra spanskan också, Hk:n gör jag på tisdag istället.

Sen ska jag ta mig ut på en långpromenad med hunden, sool ju!



ååhne, kanske skulle ta och baka lite senare också.. haha, klarar mig inte utan sådant! Men vi hörs senare, nu jävlar ska det pluggas, pussar!


/Becka

World trade center

Fuckit! Malin "snodde" mitt inlägg.. menjaa, ska försöka variera texten lite då.

Iallafall, idag för exakt 10 år sedan körde 2 plan in i World trade center, det blev den dagen som "förändrade världen"

Här kommer lite klipp från den dagen.






Fattar inte hur man kan göra såhär.. hemskt. Alla oskyldiga människor... visste aldrig att dom aldrig mer skulle få se sin familj när dom åkte iväg till jobbet.

Fick höra att dom håller på att bygga upp tornen igen, alldeles strax klara! Kanske man nån gång bara skulle fara dit för att kolla på dom? Skulle vara rätt häftigt!

Men till minne nu av alla i World trade center, ska jag nu sätta mig och kolla på den 9 timmars sändningen om vad som hände den 11 September,  SEVÄRT! men.. hehe, ska ju inte kolla hela..

Men ni får hade bra så länge så hörs vi lite senare, pussar! ♥ /Becka


World Trade Center 09/11 - 01





Exakt 10 år sen terrordåtet i U.S.A/Manhattan förändrade hela världen.

Nästan 3000 människor förlorande livet. Den är människor som inte alls var skyldig till det. Dom hade levt än idag om tragedin inte hade existerats. 

Jag kan inte säga så mycket mer än att det är fruktansvärt hemskt! lider med alla.  


11 september 2011

Godmorgon! Ställde väckaren idag för att ja skulle kunna börja med alla mina läxor så tidigt som möjligt. Haha nej verkligen inte men skämt o sido. Ville inte sova bort hela dan för ska ju faktiskt göra lite läxor, men aldrig i mitt liv att ja skulle ställa väckaren för en sån sak.

Ja ska kolla bloggar och göra sånt nu när ja ändå inte har nån att snacka med. Sen äta lite frukost och lite sånt. Idag kör ja på mjukiskläder. Baskimej det skönaste man kan sätta på mig (förutom en One Peace/Ziperall). Så min dag kommer att vara lite seg och trist, men men.

Puss vi ses senare. malin




ohyee

ohyee, nyss kommit hem från fina Malin, ska börja dra mig till sängs alldeles strax, men måste ju kolla FB ett tag först! Ska nog inte hitta på nått speciellt imrn, kanske att jag tar mig ut och fotar, skulle ju tydligen bli riktigt fint väder!

Sen har vi ju fått upp en ny header! Vad tycks? Gulliga Ansi, tack! ♥

Har en hel del läxor att göra, piss... menjaa, sånt är livet. Världens bästa statistik idag ju, fortsätt så, puss på er söta läsare, sov gott! /Becka


Du är grym Ansi, taaack!

Kolla helt sjukt grym Ansi är! grym. Tack så sjukt mycket. Hon har slängt ihop den här ikväll. Så himla gulligt av henne! hon får en länk HÄR. Sen är hon även länkad i menyn. Tycker ni ska kika in hennes blogg, den är leett läsvärd!

Ja och Rebecka har roat oss med att kolla på Timer, helt OK film. Int nån super men ja. Bra iallafall. Nu hade ja tänkt att lägga mig i sängen och snacka lite med ansi. sen ska ja väl sova och sen vakna av att plugga arselet av mig. Bara sådär 4 ämnen att plugga in. fml-.-

Men vi lär ju höras imrn iallafall, så sov gott sötnosar. Pussss. malin



(två bilder från idag)

postat bilderna

så nu har vi postat iväg bilderna till Ansi som nu ska ge sig på att fixa våran header, den gulleungen! Så det lär ju ta sin tid. Men den kommer upp ikväll.

Nu ska vi sitta vid datan och vara allmänt sociala, hehe ja gick in på nån nolife grej på facebook och sluta såhär:/ malin


Blir fixad!

Sitter och blir fixad av Malin i håret, lockigt blir det! Har fotat stora delar av dagen, men för det mesta på oss själva... ny header nivet. Lite senare slår vi igång en film, "Timer" såg ju aldrig den förra gången, så nu passar vi på! Skulle tydligen vara skitbra.

jajomen men vi hörs senare, bilder kommer upp senare. Puss. becka


jag sitter i min källare och pillar på min melodi


Nu är vi snart klara med fotograferingen. Fick skjuss hem till mig av Rebecka på cyklen. Så nu har ja precis ätit lite Tacos. Och ska fota lite till på Rebecka nu. Sen ska vi skicka lite bilder till söta Ansi som erbjöd sig att fixa en header åt oss. Hur gullit? så ska fota lite till nu sen blire en ny header förhoppningsvis:)

jo men nu ska Rebecka blogga lite snabbt sen så kommer det upp lite bilder. puuuussss. malin

Navelpercing

Tar en liten paus nu, kameran fick slut ström. Laddar Rebeckas kamera så ska vi fortsätta fota med den.

Har på mig jeans från Gina sen en skitsöt sommartopp från Monki (stavning). Linnet slutar över naveln och kom och tänka att på navelpercingen som kommer sitta där nån gång i November. Eftersom man inte får bada med det så ska ja vänta efter vi har varit i U.S.A men efter det ska ja då minsann dra till lule och fixa de. Så sjukt snyggt!

kommentera gärna om ni vet nån butik som gör bra navelpercings förutom solgården. Har ju tänkt göra där men det kanske finns bättre? så om ni vet släng in en kommentar.

nu ska vi fortsätta fota, pusss. malin


Tack Ansi!

http://annasaraisakson.blogg.se/ http://annasaraisakson.blogg.se/ http://annasaraisakson.blogg.se/

Tack Ansi för att du fixa en bloglovinknapp. Du är grym! länk till hennes blogg här över :) nu är det bara att följa, vi gör gärna bloglovin byte.


Jag och Rebecka har fixat till en liten fotostudio i hennes rum nu. Ska fixa oss lite sen ska vi börja fota lite. Kommer nog upp en ny header ikväll. Plus en liten egobomb här på bloggen. Men vi updt bätte senare, pusss. malin & becka



LYCKAN

aaw ni ska veta lyckan som kom när pappa kommer in i rummet och säger att vi åker till L.V ( inte L.A som ja skrev tidigare) den 28 Oktober! ja dog lite smått. Snacka ballt. Hela stället landet ja allt! ååh. vill dit nu.

klicka på länken här nere, dit kommer vi också åka.

http://www.grandcanyonskywalk.com/ ♥




jag tror ja har blivit blessad av gud

Godmorgon!

himla härlig natt. haha men vakna av ett ryck och trodde att ja hade försovit mig, kolla på klockan och såg att den bara var halv 9-.- haha men självklart kunde man inte somna om. Så har legat och läst ett tag. Och nu drog jag upp datan.

Nu ska jag snart slänga mig i duschen dra på mig lite kläder och vandra till Rebecka. Hon lär väl sova till 1 nångång om ja känner henne rätt. jaja, går dit lite senare iallafall. Hoppas ni sovit gott och allt det där! Jag updt. bättre senare, pussss.

malin


Let it rain, let the wind blow, for as long Im with you I be alright



Hemma nu efter missions på E-lund. Nej men skämt o sido. Gick ut en sväng och bytte luft i lungorna efter man hade suttit platsat i sängen och sett nån film. Kommer dock inte ihåg vad den hette men lite kuslig varen då allt.

Så nu är ja hemma, alla har dragit hem till sitt och ja ska kolla lite bloggar som vanligt. hehe men ja lär inte blogga nå mer idag. Så ni får sova sött, visst? puss och godnatt! malin
riktigt gulliga läsare vi har. Både på facebook och här på bloggen, älskar er! ni ska veta att ni gör min dag. Pusss!

2000 talet



aaw, lååten!

men någe sööt!


Men nååge sööt!

becka

bra bloggning, nejnej.

hheej, ingen bra blogg ida inte. Nejnej. Stack då somsagt till badet med Malin Felicia Ida Ulrika Rasmus Anton och Viktor. månge folk. Jajemän. Sen vidare hem och käka lite mat och på med lite smink också, och nu så har vi precis vart på ICA och köpt lite tjock. Väntar in rasmus som håller på att ladda hem nån bra film.

Så vi sitter och ser Idol nu, sen lite senare ska man väl ut och hitta på nå. yeye. men vi ses, pussss. malin

Lovely



Precis tryckt i mig denna kladdkaka, muums!

Frida kommer snart trorja, hon ska spendera natten här med mig.. hehe. Blir Idol och såklart criminal minds lite senare! Ska nog ta oss ner till ica sen också för lite chips, tjoockt!

såå jävla gott det ska bli med yakiniku (stavning?) till middag! Har längtat efter att få äta det i år och dar, nuu jävlar! Ska nog ta ett foto på maten om jag hinner, annars får ni väl klicka upp google och söka?

Menjaa, vi hörs senare, puuss! /Becka

Dagens outfit!



Jaa, handen såg helt störd ut såå.. sen kom det visst en liten gullig katt med på bilden också! Menmen.. Dagens outfit!

//Becka

9 September

haj! Fredag ida, wihoo! ska GÅ till skolan nu. Eftersom ja inte fått tag på nån cykel än. men jaja sen efter det sticker ja plus nåra till töntar som, Ullis Ballen Rappe och vickis trorja. På badet, var år och dar sen ja var där. hihi. Jo och sen sticker ja då hem och äter middag om ja inte tar mig nått där, lär väl bli en pommes-tallrik. Jajaa men vi ses när ja kommer hem, pusss.

malin

tur man har..


au, gick hem idag. Min cykel hade nån idiot men no life tagit.. åh så fick skjuss en bit av snälla ulli sen fick man gå resten. min fina tantcykel:( jaja får mig en ny då, hehe.

Skulle ju egentligen till stan men malleballe men hon hade inga pengar så vi tar det nån annan da. Nu ska ja då kolla lite bloggar och sen börja plugga lite smått. Är verkligen inte taggad på att göra de, hela dagen har varit otroligt seg. och trött har ja vart. men vad gör man?

Ska iallafall sitta vid datan ett tag nu sen sätta mig, men vi ses senare söta läsare! puss.

malin

Love you all!

Måste också säga att ni är skitduktiga som kommenterar osv osv. Statistiken stiger! Jaa ni är bäst love you all♥

Godmorgon på er!

Godmorgon på er. Sovit gott? det har då ja. Dock vakna ja av att ja krascha i ett flygplan, hehe. Men annars har ja sovit som en kung! drog på mig springkläder direkt eftersom vi ha motion direkt på morogon. Så har ätit lite frukost nu och ska snart bege mig till skolan.

Sen när vi slutat halv 4. Sticker ja på stan med Malin ett tag. Sen hem och plugga med Rebecka. Men updt då jag är hemma igen, lär bli där vid 5 halv 6 nåsånt. JAjaja men vi ses, pussss.

Malin



Sov gott sweties


nå nej, nu ska ja sova. Eller läsa lite först. Läxa i svenska. Så lägger mig i sängen och läser nåra blad, vi höres imrn sweties! pussss.

Malin

Lights will guide you home


Huvvaligen. Drog mig ut till vallen och körde ett pass med malin och gänget. Shit haha märks att man inte har tränat på lääänge. Har tappat kondis och mycket sånt. Sen har ju min hosta inte släppt än så tog det lite lugnare, men ändå skönt att komma igång. Ska ju försöka hålla igång nu. Så helvettes skönt att röra sig!

Nej nog om min träning nu. Efter det så drog vi till Coop, Malin skulle hämta ut sin Ziperall, aaw ja döör måste ta och klicka hem en ja me. Ser ju ubersköna ut ju. Jaja pengar i de me, får vänta tills de har rullat in lite på kortet *blink*

Haha nu är ja då hemma och har precis duschat, och ätit två mackor. Missade ju middan innan ja stack iväg. Så gode hungrig var man ju. Jajemän, men ska ta och kolla bloggar och lite sånt strunt. Puss vi ses väl imron om inte lite senare.

Malin


Tävling!



Hej! Är med i en tävling på http://annasaraisakson.blogg.se/ , var gärna med och tävla du också! EN FET LÄNK HÄRA!

världsbäst skämt ju!



Heelvette! Skolfotot blev ju helt mongo! HATAR DET! Väärsta pressen ju.. sen failar man. Jaja, sörjer detta med godis och film, ullis bjuder, gulli ulli! ♥

haha, jag och Ullis var ju riktigt duktiga idag.. vi satt i matsalen och åt... :

Jag - asså jag fryser som en idiot! Kolla vad jag skakar!
Ullis - JAA, asså åh vi är ju typ mobbade också, vi sitter ensamma.
Jag - HAHA, men det är ju för att vi är UTFRYSTA!


Hahaha, fattar ni? Så jäävla bäst jag är! Om ni inte fattar är ni ju dåliga..

Jaamen ska ta och sen filmerna nu, det får bli "Soul surfer" och "Timer", får väl hoppas att dom är bra nu också!



Små bilder menjaa... puss på er // Becka




Ny men tillfällig

fixade ihop en ny header. var så in i bomben less på den andra. Så den här är bara tillfällig tills vi får oss tid och fixa ihop nån annan. Men då vet ni :) pussss.

malin

Dagens outfit


Här har ni outfiten, den tröjan fick ja snabbköpa igår. När ja såg att ja inte hade ett piss att ha på mig. Så drog på H&M och hitta den, helt OK. Men inge speciellt. Nej men där ären iallafall, puusss.

Malin

Sjundeseptembertvåtusenelva



Hej Hej! Hemma från skolan nu. Har gått rätt så bra, spanska-SO-matte-fotografering-bild. Sen skulle vi ha NO men fick en läxa att läsa igenom nå sidor till på fredag. Så ska ta hem boken imorgon, även spanskan.

Idag ska ja inte göra ett nå. Tare lungt och städa och lite sånt.

Men jag skriver senare, nu ska ja kolla facebook och sånt. Pusss. malin 


Kommer upp  bättre bilder på min outfit lite senare.

look into my eyes and i'll own you



Bloggningen har sugit på siståne.. jag vet, men ska bättra mig nu!

Har iallafall bara tagit de slappt idag, har legat och degat i sängen framför tv:n, soft! Tror jag kanske ska ta fram baktalangerna och slänga ihop något gott, kännde mig väldigt sugen helt plötsligt. Ajja, vet faktiskt inte vad jag ska snacka om, bloggar när jag har nått intressantare att säga, pusss! /Beecka

Fucking bra röst!





So fucking bra röst killen har! skitsöt och grym. shiit dregel dregel.

Liten lista

Vad heter du: Malin
Ålder: 14
Vad gör du: Sitter och snackar me nåra.
Vad längtar du till: Fredag
Vad händer i helgen: Se film me massa folk 
Senaste hånglet: Fredrik
Vad har du på dig: Jeans, linne
Vad blir du glad av: -
Vad blir du ledsen av: Idioter.
Vad ska du göra idag: Plugga och slå på en rulle
Favoritsnabbmatställe: MAX
Vilken låt lyssnar du på nu: The next episode
Vad dansar du till: Det som är bra
Vem saknar du: -
Nånting ingen vet om dig: Ja sticker till L.A i slutet av Oktober
Nått du vill ha sagt innan vi slutar: - 

HUR

Svarar du i telefonen: Hallå
Gör du när du är kär i fel person: ?
Tycker du om gul-bil-leken: Nej
Mycket pengar har du i plånboken just nu: Har ingen plånbok
Mycket är klockan: 14:48
Hur många kontakter har du på msn: inte många, sällan ja är inne
Spenderar du en regnig dag bäst: framför teven till en film

VEM
Är ditt 10:e sms ifrån och vad står där? Malin Hedlund: e du me på att dra ihop en gäng för filmkväll? ;*
Pratar du med på msn just nu? Ingen
Ringde dig senast? nån stockhomare
Pussade dig senast? haha ingen aning?
Vill du kasta en sten i huvudet på? ingen
Saknar du mest just nu? -
Ska du träffa imorgon? Skolfolket
Sov du med senast? Rebecka
Festade du med senast? -
Vem fick du senast sms av? Simon p

JA- OCH NEJ-FRÅGOR
Cyklat utan händerna: Ja
Gråtit en hel natt: Nej
Druckit så du spytt: Nej
Åkt vattenskidor: Nej
Åkt rullstol: Ja, provat
Gjort en bakåtkullerbytta: Mycket möjligt
Köpt lösgodis för över 50 kr: Ja
Haft träningsvärk: Ja
Önskat att du var det andra könet: Nej
Sett din kompis i rosa kanindräkt: Nej

har lite torr bloggning nu, men hemma från skolan. Dagen har rullat på bra. Nu väntar en film nere framför storteven i mjukis. Puss.

ooseriöst!

ojaa! såhär kul har jag haft det idag!




Tänkte slå mig ner i soffan och kolla lite hollywoodfruar nu, puss!

//Beecka

.




If I had to choose between breathing and losing you, I will take my last breath to say I love you.



Har inte haft tid för bloggen idag, förlåt. Fick dampa och möta Rebecka med cyklen efter att man hade ätit frukost. Sen när man kommer till Garnis säger muppen att hon får skjuss hem till mig.. men hon fick baskemig åka på cyklen när ja släpat mig dit. Sen hemma här så har vi strosat runt och slagit varann. Såg Jägarna 1 också, hade ju tänkt se 2:an så såg ettan nu. Sen efter 30000 år satte vi oss med engelskan som vi skulle göra från början. han dock inte klart så gjorde resten nyss.

Ska packa lite gympagrejjor till imorgon även fast ja inte ska va me men hon lär väl flippa om ja inte tar med mig. Så ska packa lite nu och sen ska ja kolla lite bloggar och roa mig med lite roligare saker.

puss och godnatt vi ses imorgon snyggisar!

malin


hopplalaa

hopplaalaa.. bloggningen har ju inte gått så bra för mig... men jag har verkligen inte haft nå lust för att blogga! Fanns annat att göra vettni!

Iallafall har man precis kollat Idol, dom verkar lite stränga nuu, hehe menjaa.. ska ta och hoppa i duschen och sen lägga mig till sängs för att kolla lite tv, hade, puss!



//Beecka

Morning

Morning!

Han inte blogga nå igårkväll, var för trött för att sätta mig vi datan. Men drog då till rebecka efter att ja hade ätit, väl där komm Johan dit. Satt där ett tag innan vi fick skjuss till ICA för att köpa lite chips och godis. Sen hem igen och kolla Frozen. Hygglig film men lite tråkig. Linnea kom och hämta upp mig vid 20 i 12 såja var väl hemma vid 12 därikring.


 
Idag vakna ja vid kvart över 8, gick till soffan och somna om till halv 11. hehe. Inge vidare väder ute så ska hoppa i duschen ta på mig lite myskläder och sen sätta mig ner och göra lite engelska, men vi ses senare sötnosar! pusss.

malin

Your vibe gives me good sign.



Hos pappa nu. Ides inte dra te trångfors igen så ja pallra mig till pappsen. Dock äre ingen hemma här. Men gjorde mig lite mat så nu ska ja vandra till Rebecka me nåra låtar på repet i öronen. Väl där så kommer Johan dit. Ska köpa lite chips osånt gotti!

Senare ikväll så hämtar mamsen upp mig och Julia, drar förbi ICA och köper lite godis sen så sover tjejen hos mig och lite sånt. jajajajaaa nu måste ja gå vi hörs senare, pussss.

malin

Lördag den 3:dje

Skön natt, utvilad och allt. Sov till 10 hehe. Har äti lite frukost nu och slängt på mig mjukiskläder. Ska bege mig till pappa en sväng. Duschar där sen rotar igenom garderoben för lite kläder sen sticker ja till Rebecka och fixar resten där. Blir att gå upp i skogen och fota lite, sen kommer nog Johan och Jesper dit också:)

men vi ses senare, nu ska ja sticka till e-lund o de, puss!

malin

LIVET LEEKER!

Ingen röst. Arselet avdansat. Skönaste folket. Härligt hyper. Mitt liv leker! skönare tider får man leta efter.


Hemma efter en skitball kväll! har halsat mig en iskall cola, och nu är man gode trött. Ska ta och krypa till sängs med min kära mobil och kolla lite bloggar, ja orkar int skriva så mycke mer men kvällen har rockat!

Vi får höras imorgon finaste, pusss.

malin

missions på G!

sticker ut på missions nuu, puss vi ses när ja kommer hem!

malin

jag letar inte problem, problemen letar upp mig.



haha ojdåå, nu ä man redo för kvällen! oh den börjar 8:o hehe. Ja är ju för rolig. meen ska se det lite possitivt, hade ju sprungit runt här annars som en stucken gris och dampa. Så nu är ja ju klart, eller har ju inte bytt om och så, men kläder är valda så det är bara att slänga på sig. Sen lite parfym påre så är man ju klar:)

nu ska ja faktiskt göra nå annat än att stå framför spegeln.. hehe men vi ses senare , puss!

malin

Moves Like Jagger

heej! Hemma från plugget nu. Stanna till på stan och inhandla en ny foundation till ikväll blandannat. Och nu ska ja ta och tvätta bort mitt smink stryka mina jeans *blink*. Sen börja fixa mig. Lite tidigt men ja måst annars lär ja hypra på osså blir allt fel.. och ja ni fattar. Så ska ta och läsa lite bloggar först sen börja mere.

Så vi ses senare sötnosar!

malin



fullspeckad kväll!


midsommar 2011.

Nuså har smådegat i soffan nåra timmar, börja se Jurassikpark nu men gick därifrån för ska göra massa annat. Blogga fixa mig och städa mitt rum som ja inte gjort än.. hehe. Sen ska ja skriva på nå papper till skolan och så.

Rebecka verkar ha gett upp bloggningen totalt. Kanske lika att ja byter tillbak till min gammla? nej men får se. Nu ska ja iallafall ta och göra allt dedär som ja sa, sen krypa ner i sängen. Skittrött.. men ni får sova gott och allt dedär så ses vi imorn. puss♥

malin

stranden var tom så vi la oss ett tag


Hej fina! Rätt härligt att man fick sluta två istället för halv fyra. Satte mig på bussen med lite musik och sen var man hemma. Har tagit det chill nu, har valt lite kläder som det blir att ha imorgon på basement. fullt öös medvedslös! hehe.

har inte uppdaterat bra i veckan. har inga bilder att ladda upp och får ingen lust att sitta och skriva massa text utan bilder. Så när ja fått komma ut med kameran och fått mig lite bilder ska ja försöka updt mera.

Nu ska ja skruva upp volymen på max och städa mitt rum, (hemläxa) sen stoppa i mig lite mat och sen slappa och tare luugnt. men vi ses senare, puss♥

malin

RSS 2.0