lät mig tro vad hon än sa

Hej. Hemma nu, lång och äckeldan är nästan över. Har nyss smällt i mig lite plättar och ska snart byta om lite till lite myskläder. Ska ta mig till skolan igen snart och tagga föräldramöte, ska bli lite brännboll på de också mot föräldrarna.

Men ja ska dunka vidare lite till musik och läsa lite bloggar och roa mig med datan ett tag, vi ses senare sötnosar! puss.

malin



Fin Geronimo


fin Geronimo.

åhu, trött och min hals svider och har sig. Men lyckades ta mig ut till Heden en timme eller nå. Fotade där och pröva rida. tihi, nå är ja gode stolt!

Så nu har ja platsat mig vid datan ett tag. Lär sitta och kika runt här nu ett tag, sen ska ja städa mitt rum och rota igenom min garederob som nu är nästan tom:( med hopp om att hitta nått man kan ha på sig imrogon. Långdag och allt. Men det går nog bra. 

naj men vi höres ska kika vidare vi ses, puss puss.

Malin

@Emilia

såhär seriöst blire om man umgås med Emilia...

Nej men drog iväg till stallet med henne, fota lite och red. Hehe mina talanger i att rida asså! haha men ja updt mera när jag kommer hem, puss!

suugen

ojjoj, suugen på detta par!



suupersnygga!

PISS, imrn har vi långdag för första gången den här terminen, fan åå.. sen har vi en på torsdag också. Stack iallafall hem till mig med Frida & Ulli idag efter skolan, satt för det mesta framför datan och nörda nåra videos, hittade en skitbra video på Malins blogg (en annan Malin) .. skrattade fan ihjäl oss, lägger ut den bara därför!



Joomen ska hoppa i duschen nu, sses //Beecka

jaggillarminrubrik

Hej på er. Orkar inte hitta på nån trolig bortförklaring nu. Utan ja har inte idas, men ja ska försöka komma tillbak. Men anyway, kom hem för en timme sen kanske, skolan gick helt okey. förutom att min hosta aldrig ger sig.. har gått runt och hosta hela dan. Tycker den får ge sig snart. less.

Skulle egentligen till mamma igår, men var barnvakt till min syster igårkväll så kom hit idag istället.

Och nu sitter ja och sjunger min hals ännu mer hes än vad den är, hehe. Men har inge annat att säga så, ska kolla runt på lite bloggar ochså. Har inga bilder att bjuda på, tyvärr. så vi ses pusss.





dagens outfit!



Köpte blomman på marknaden, tyckte kanske att det skulle vara något att fota!

Usel uppdatering.. men, samma gamla förklaring.

Har vart ute med Ullis för det mesta idag, tog faktiskt en låångis med hunden i skogen! Taggad på att börja träna nu! Ska börja imrn, köra varannan dag, nu jävlar!
Joo, såå.. nu ska vi väl dra oss ner mot köket och rota! Känner mig lite småhungrig.



Fejjset blev helt *****, blev nån skugga som förstörde allt, sen ser ju håret ut som.. jag vet int va, men dagens outfit iaf!

Puss//Beecka

Chilling

Ensam hemma med syster i sängen som snarkar. Gode tyst äre. Men skönt ändå. Har varit hos farfar hela kvällen och fikat i massor, glass, tårta, kakor, frukt osvosv. ni fattar grejjen. Magen står ut som ja vet int va? nej men slutskitsnackat. Helgen har varit gode soft och det lär den bli imorgon också. Blir slappt, men skönt så in i bomben. Då är man ju pigg och gla till på måndag och redo för att lägga all energi på skolan.. eller hure nu va?

Haha nej men ska kolla vidare på lite bloggar och roa mig med lite sånt, när man inte har en jävel att snacka me. Så vi ses imorgon, pussss.


nyjackan på

It's not always easy

heregud, har ingen lust för blogg. Det står still. Hela allt. Men dagen har rullat på i stan. Crousingträff me massa bilar. Så kom för ett tag sen hem. Svintrött nu så ligger halvdöd i soffan och kollar bloggar och sånt. Ska fortsätta göra de, lär bli en liten bloggpaus för mig. Eller har ju varit det rätt så länge nu, men bloggar när ja ids. Så vi ses nån da, pussaar! /Malin


Rubriken suuger, jag vet

Har sovit till halv 1 idag... sen har man inte hunnit göra så mycket mer känns det som, sov ju hos Julia inatt så det blev skräckfilm med en massa gott igår. Köpte godis för 80 kr, det är inte normalt! Fyyfan vad tjock man kände sig, men jag köpte det ju inte själv, delade med Malin!
När vi var påväg in och skulle köpa godis ramlade lillsyrran på en järnsak.. asså, hehe lite svårt att förklara, men hon var iallafall tvungen att åka in och sy först:( Så vi de blev inge godis för oss.. HAHAH, nee men vi åkte och köpte det sen istället.

Jaamen vet knappt vad jag skriver, hahaa.. lite trög i huveet när man sovit så länge, puss så länge! //Beecka

Har du nåå mat eller?

asså OMG. så jävla hungrig man äär! Så fick man veta att det blir sen middag också så äter på en timma... kul.
Iallafall, har inte riktigt koll på vad Malin skrev i inlägget nedanför och ids inte läsa det heller, men iallafall kom Rappe och var med oss, kollade först nån film, sen drog vi hem till han och nörda! Nu sitter man då hemma hos Malin och väntar på att hon har ätit klart *avensjuk*... lite senare sticker vi till godisarenan och köper oss lite godis & chips för att sen ha filmkväll hemma hos Malin! He blir naaiiss!

Joo men ska surfa vidare på facebook nu, pusspuss // Beecka

woopwoop

tjohej, hos rasmus med två muppar. Fick sluta halv 1 ida, pisshelvetettesväder. Nejmen usch så äckligt, for hem sega me Julia sen kom rebecka och rasmus. Sen drog vi till han så nu är vi där, hehe ja tog minnsann han data så passa på att blogga.
Haha nnej men vi ses sen ska sociala medom nu, puss vi ses, Malin.

grym.


jumping front of a train for yaa

Godmorgon! jävla pissväder ute. Men min gulliga pappa skjussar dit mig så slipper ja cykla i dethär.

roar mig nu med lite musik, har fixat mig klart. Vi har ju sovmorgon till 9 hehe har mysche tid över till annat nu, men lär sitta vid datan:) men ni får hade bra, puss ses!


Rubrikjao


sötprince!

Förlåt för överdrivet dålig bloggning.. har varit på plugget kommit hem och roat mig med massa annat trams. Har inte hunnit updt bloggen, tyvärr:( Men nu är man back on track, imorgon FREDAG! helg och kvällen imrn kommer bli mys med två brudar. Vi bänkar oss i soffan med hemmagjorpizza två filmer skitsnack och bara gottar oss hare bäst helt enkelt!

Ska bli riktigt mysigt de, sen imorgon lär det bli en skön freda. Ska på kvarnängen med alla och ha massa saker där, sen på skördemarknaden och strosa runt. sen biken hem och träffa bästa brudarna

Nu ska ja ta och städa upp lite i mitt rum och lite sånt där skitkul! sen krypa ner i sängen och gotta mig framför teven. Vi ses imrn ,pusss! /Malin

åh dethär blev ett sepe inlägg, vet inte har no tappat lusten lite..

ååhdu, en massa trams här

Hejjsan, duktigt värre... hade slutat skolan och skulle då ta min cykel och cykla iväg, jag cyklar en bit å sådär.. efter ett tag smäller det till som fan i däcket, PUNKA! Duktigt... nee så jag ställde cykeln mot nå hus och lät pappa hämta den, så fick man skjuts av starke Malin hem! Iallafall, har "nyss" vart duktig och gjort en kladdkaka med Malin, sen satte vi oss och glodde på True Talent, passade grymt med kladdkaka dåå! Justejaa, sen har vi suttit och nött nån låt Malin hittade på youtube, gryym röst asså!



Jaani, känner mig sådär halft bra, lite hostig och sådär, jag som trodde det var påväg bort..? men nee, tydligen inte. Men blir nog frisk snart får man hoppas!

Joo, så nu ska kolla runt lite på facebook, sen tv och soova ♥

Ni får hade, vi hörs imrn, puss! //Beecka

häärligt

Hejheej, ännu en dag i skolan borta! Häärligt, börjar närma sig helgen nu. Planerat lite inför fredagskvällen med Julia och Malin, ska se nån skräckfilm, baka pizza och göra lite grejjs, he blir bra de!
Sjukt fint väder idag ju! De dumma var att man stannade inne och kollade tv istället...? Haha, men hade lite smått ont i huvet så jag ides inte, sen hade vi ju nyss vart ute med skolan ett tag också såå.. ja.
Hade den nya jackan på mig för första gången idag! Riktigt skön faktiskt, nöjd med köpet! Kanske kommer ut nån bild på hur den sitter på mig senare, men inte idag, typ imrn eller nåå.

Annars nu har man precis kommit hem från Malin och tryckt i sig en middag, nu ska jag väl börja dra mig tillbaka till dom fina igen, men vi sees, pusspuss //Beecka


Godnatt!


för söt tjej asså!
Nu är ja redo för kvällen, har laddat upp med halstabletter och nässpray och papper över hela sängbordet, så tror jag klarar natten nu. Haha men ni får sova gott, puss puss! /Malin

chill kväll!

Hej hej! Fan grym kväll, har blivit pigg som attans och det känns bättre. Sen har man planer på att dra ner till stockholm på en månad med Malin och ett litet gäng hära från Boden. Sringa lidingeloppet (likande) på fredag sen på lördag-söndag får vi shoppa loss! Ska bli så grymt kul, lär bo på hotell eller nåsånt, sen bara leva storsadslivet i huvustan en helg dör man fan inte av.

Till nått annat nudå, så är mitt humör på topp! jackan kom idag, var skitsnygg på verkligen. Så har glidit runt i alla speglar här hemma nu. Haha nej men skämt-sido. Drog upp på bygget och kolla hure går för pappsen. Sen platsa jag mig vid teven, kolla true talent och de. Nej men ja kommer med ett inlägg snart ska fixa mig för kvällen nu för sticker på skolan imrn, så puss ses på ett tag.




Julia fixad

Såådär, nu har man fixat Julia!



Nu ska man börja fixa sig lite inför kvällen, slår nog ner mig framför tv:n ett tag.

Hade bra så länge så hörs vi imrn, pusspuss! //Beecka

LMFAO på hög nivå!



Hejjsan, som ni ser snodde Malin lite av mitt inlägg, haha nee men jackan har nu kommit, den fanns tydligen inte i min storlek så mamma ringde och hörde med dom på Bikbok och dom skulle lägga undan en jacka åt mig när den hade kommit in, men eftersom ändå Malin ville ha en la vi undan en åt henne också, och nu ligger den i påsen här hemma! Bild på jackan finns i Malins inlägg nedanför.

Just nu sitter man iallafall här med Julia, har dunkat LMFAO på hög nivå, har även sett nån sjuk video, kan lägga upp den bara därför.


Japp, nu ska man ta och fixa Julias frilla men vi hörs, puss //Beecka


Höstjackan!


den här får jag hem på nån timme, var ju i lule förra veckan. Och hitta den på Bikbok för 399:- , men stoleken var i S och den var sönder. Så nu har den kommit in i XS i butiken igen, så min söta bonusmamma var redan i lule så hon tar med sig den påväg hem:) ska bli suuper!

118800



Haha jasså? kan jag väl inte riktigt hålla med om men gullig kille ;);)

Egotid!

Åt lite frukost och la mig i soffan och slocka efter kanske 10 min så har sovit dära till 10 kanske. Skönt var det och jag känner mig piggare, eller ja spraya i mig lite nässpray och drack ett kopp varm mjölk (har inga haltabletter än, men mjölk borde hjälpa lite tycker man ju!) så just nu mår jag bättre. Och nu hade tänkt hoppa in i duschen stå där läänge det får bli en inpackning också. Sen ska jag ta på mig lite myskläder och fixa naglarna och pyssla om mig själv lite:) länge sen jag gjorde det.

Det öser ner regnar ute se det var ju rätt dag ja valde att bli sjuk höhö. Nej men ja ska mysa på här hemma, så vi ses lite senare!


söt kopp man dricker ur.

Tisdag 23 Augusti

Godmorgon, vaknade halv 7 gick upp och vände. Min hals och min näsa är inte frisk. Jag ska vila upp mig idag hade jag tänkt, har lite ont i huvet också. Jobbigt att gå till skolan om man är dunderförkyld.. känns dock riktigt konsitgt andra dagen man börja, men vad gör man?

Hade tänkt dra mig upp på ett tag, eller genom köket en snabbis sen byta till soffan. Men vi ses senare, ska vila upp mig nåra timmar. Puss puss!


nån mer än jag som saknar sommaren? 

FML

fml, mår inte bra nu. Mitt huvud väger ton, har legat och smådött i soffan och nyst så in i helvete. FUCK förkyldning. får se om jag äns pallar dra till skolan imrn. Orkar inte dra dit om ja mår som jag gör nu.. ska slå på teven och dö en stund kanske man mår lite bättre imorgon iallafall.

Så vi hörs då, jag orkar inte sitta upp nå mer.. då är det illa. haha nejmen vi ses. Puss puss!

Måndaag

Hejni! Första dán var helt OK. Blev inte så mycket att göra, snackade på med lärarna och fick göra lite frågor till en tipsrunda som 6orna och 9orna skulle gå. Sen fika vi lite och sluta 2. Fick skjuss av Rebeckas mamma hem till mig så jag och hon har suttit och segat framför teven. Klev upp 6 imorse.. så slockna i soffan en halvtimme. Så drog mig upp och satte mig vid datan. 

Är såklart dunderförkyld nu, och så ska man ha gympa och de imrn. Lär nog skippa den, får väl gå nån runda ist. Aa men snart blire lite middag och sen kommer Rebecka tillbaka. Ska tvinga ut henne och fota. Bruden ides inte tidigare, men nu får hon allt orka, känner att bloggen är ingen vidare fotoblogg. Mera vardags-blogg. Nej men ska ändras på nu, ska ändra design och de snart:) men vi ses senare, pusss!

jag kan ta skit jag kan ta smärta
för jag har bruden i mitt hjärta
jag kan ta svek jag kan ta mod
för jag har bruden i mitt blod
jag kan vricka en fot eller krossa en tand
för bruden kommer alltid i första hand



Ruubrik

Finfint att min hals svider och har sig såhär lagomt till skolan. 

Har iaf roat mig med att städa upp lite, tvättat en tröja, packat ihop lite allt möjligt och när mamma kommer tebax ska hon hjälpa mig med att rensa ur min garderob. Vilken jobb säger jag bara, nån som vill köpa?. Nej men ska pula på med det ett tag nu sen få mig nått i magen och efter det vidare till Rebeckas place.

Så vi ses ha det bäst så länge.




käänslan



ååh, snacka härligt med känslan av att sitta i ett nystädat rum! Haha, neemen jag fick nå ryck och börja städa rummet så nu ser det väl lite bättre ut än innan!

Var ju riktigt duktig imorse och klev upp halv 8, klockan ringde 7 men jag däcka och snooza till halv 8, sen bärde det av mot tv-rummet för att kolla lite tv dårå, kollade ett "tag" (4 timmar) på Animal Planet, hehe.. Malin kunde inte hålla sig så hon somnade ett antal gånger i soffan. Jaamen jag klarade mig iallafall, nu får vi bara se hur det går ikväll med att somna tidigare.

Just nu sitter man iallafall och dunkar musik, ska väl börja ta och förbereda för skolan imrn, även fast jag inte vet vad jag ska förbereda, har typ redan gjort allt. Ska inte ha något speciellt på mig, bara för att det är första dan i skolan behöver man ju inte komma uppklädd som till en fest direkt, så det får bli något vardagligt istället.

Jaamen snart kommer väl Malin med sitt pick och pack, får se vad vi hittar på ikväll, blir väl för det mesta snack och häng vid datan, haha nee men man kanske ska passa på å och hitta på nått annat än data nu såhär sista dan på lovet? Ajja, fåår se helt enkelt.

Ska väl fortsätta att dunka lite musik nudå, ni får hade bra, pussar! //Beecka




Let me play it loud

Sorri för sämst bloggning, både jag och Rebecka har inte haft nått vidare sug. Eller ja, har inte haft mycket tid för det heller. Kan ju ta och säga att det kommer ju inte bli bra updt i veckan heller när det är skola och de. Ni har ändå hållt igång statistiken gullungar fast vi inte bloggat nått, för gulligt!

Rebecka slagga över här inatt. Så nu har vi segat hela morron. Hon ska sticka hem snart, och ja ska packa, tvätta lite kläder och sånt som ska med till pappa. Sen beger ja mig mot Erikslund och sover hos Rebecka så fixar vi oss imrn tsm till skolan.

Nej men jag har inte nått spec att berätta, ska hoppa i duschen och de nu. Ta på mig nå kläder och fixa mig, men ja kommer nog försöka slänga in nått inlägg senare om jag har tid. Så vi ses då, pusss.


Every tear is a waterfall

Hej på er, gymmet gick väl hyffsat bra förutom att ja var rätt död efteråt. Gick och tog oss en luch på dagoberts och efter det en powerwalk hem i regnet. Sen har man väl inte haft så mycket för oss, vi frossa i oss lite tacorester från lillkusins fest. Gott satt de, nu blir det att ladda hem nån film och vara allmänt sociala. Puss!


Fruukost!

Gomorron på er! Vaknade för ca. en halvtimma sen, nu ska jag väl dra mig ner mot köket för att mig lite frukost. Frida kommer lite senare också, vi ska väl se nån film och så, kanske blir lite godis på dee, nu är det ju trots allt bara som en vanlig helg kvar innan skolan börjar, och man vet ju hur fort det brukar gå.. men jaja, sånt är livet!

Men vi ses senare då, pusspuss! //Beecka


19 Augusti, Fredag

Godmorgon! HAHa det är ju sjukt, har regnat hela dan och natten igår, och det regnar än? Men ska inte deppa över vädret ida, ska sticka och träna på Step In med kusin. så ska ta och äta nånting nu sen byta om. Mamma får nog skjussa mig dit när hon får rast, har då inga planer på att cykla i det här vädret.

Men jo, får se kanske sticker till henne efter det. Fast det blir nog att ja duschar av mig och lite sånt hos pappa. Kommer inte updt bra idag iallafall. Så vi ses senare idag, puss!


God Natt!

Nu kryper ja ner och spelar lite med min kära mobil, försöker vända lite på dygnet. Men vi ses imrn puss puss / Malin♥


Nobody can go back and start a new beginning, but anyone can start today and make a new ending

Nu har jag precis sett lite tv med mamma, nå polisjobb i stockholm. fixade ju ihop en liten "studio" i mitt rum med de ena o de andra. Så ska städa bort det snart sen äta nå. Hur hungrig som helst, sen ska ja kolla lite bloggar och sånt där. Måste också säga att när ja ladda över mina 62 bilder så stog det att ja hade för mycket bilder på Picasa och var tvungen rensa lite, heheheh har nästan 100 mappar med bilder allt från 10-900st foton i. Ska ta bort massa sånt imrn, för min data mår inte bra av de..

AHAH men ska äta nått nu är riktigt hungrig vi ses senare, pusss maalin.

 


10 saker



- När jag är hemma går jag oftast runt i myskläder.

- En liten dröm skulle ju vara om man fick sig en egen studio.

- Jag har haft skilda föräldrar sen ja var 2 år.

- Har lockigt/vågit hår egentligen men tröttnat på det, men tycker plattången är en grym uppfinning.

- Jag har stora intressen för att fota och lägger ner mycket tid till det.

- När jag går ut gymnasiet sticker ja ner till Stockholm och pluggar vidare.
(iaf mina plander nu)

- Jag gillar kläder i överflöd men tar länge innan ja vänjer mig med ett mode.

- Gillar att vara ensam.

- Kan blogga över en timme innan jag är klar med ett inlägg.

- Har verkligen inga talanger för sånt här..

Kreativiteten flödar

Min myskväll med kusin blev en annan dag, drog fram mitt lilla stativ fram med lite hundgodis och lät det flyta på.







/malin♥

lite fotoon

Hejjsan, nu har jag då vart och fotat en hel del trams!



Jaa, det är väl det jag har roat mig med nu efter middan... vissa bilder kanske har lite dålig kvalla menjaa. Har faktiskt inte "hunnit" kolla nån film än, fastnade vid datan, och kameran dårå! Så jag tar nog och ser en ikväll istället.

Men nu ska jag ta och kolla in facebook ett tag (igen), pusspuss!

//Beecka

Slöött



Har varit extremt off idag faktiskt. På morron gick ja till soffan med frukosten la huvet på kudden och somna två timmar, hehe. Sen gick ja ut en snabbis med hunden, blött så in i helvette. Ingen större lust att vara ute. Sen har jag gått runt i myskläder, för första gången efter sommarn drog ja på mig tjocksockar♥ så jag har strosat runt i dom. Skisspennan fick nöta lite också. sen hoppade ja in i duschen stod där länge och slösa lite varmvatten.

Och nu har ja för en timme sen fixat mig klart, fotade lite och nu satte ja mig ner vid datan. Om ja ska erkänna så har ja suttit vid datan stor del av dagen men bara glidit runt på bloggar och sånt.

Heeregud vad text, kan ju ta och säga att ikväll så åker man till kusinen och ser en film och snackar skit. Men vi ses senare Pusss, maalin.


myys

Är det bara jag som tycker att det ibland kan vara mysigt med regn? Man kan ju iallafall stanna inne och kolla film med gott samvete! Myys! Nu fattas bara det goda... men aaja, det är ju trots allt bara torsdag idag.

Ska nu iallafall ta och slå på en film dåå, vet inte riktigt vad det blir för någon än, men jag antar en rysare eller komedi, HAHA helt olika filmer! Menmen, det ska antingen vara komedi eller rysare, så är det! Action och Thriller går också bra... menmen, fan vilket snack! Ids ju fan knappt lyssna på mig själv.

Har väl då för det mesta suttit och kollat runt på lite bloggar idag, seen såklart facebook. Jaja, intressantare text får man ta och leta efter.. nu ska jag inte babbla mer, puss så länge!



//Beecka

New clothes









Jeans by Gina Tricot, Stickad tunn tröja by Bik Bok, Eyebrow brush by Kicks.


shoots!

Lagomt seg häär, vaknade typ för 1 timma sen men känner mig fortfarande nyvaken. Man kanske ska pallra sig mot köket och ta sig nått i magen nudå.
Blir väl bara en hemmadag idag, känner mig inte direkt pigg på att vara med nån, så slår väl igång en filmmaraton eller nå. Men vi ses senare, puss //Beecka


18 Augusti

Godmorgon, försökte vända på dygnet. Klev upp halv 8, guu går runt och gäspar i varma kläder nu. +13 och ja sov med fönstret öppen, sen vare ju mycket kallare inatt. Ja frös som en gris.. Ska snart iallafall ta och vandra till köket och göra mig lite varm obóy och nån macka. Lär inte hända nå alls idag, eller jo måste mig ut i deppvädret med hunden sen.. men annars ska ja slappa på hemma.

Lovade er lite bilder som ska upp idag så det kommer upp snart de också joo, men nu måste ja hoppa in i bastun vi sess, Malin.

 


bloggtorka

Hejj på er! Som sagt drog vi ju till Luleå idag. Blev nöjd med köpet! Är ju förkyld så det var som lite småjobbigt men det gick! Nu ska jag dra mig mot tv:n trorja, får se om jag hittar nån bra film kanske.. ?

Jaamen hade faktiskt inget mer att säga, bloggtorka!


men ni får hade, pusspuss! //Beecka


Även solen har sina fläckar

bloggen har stått still i två dar nu, har roat oss med mycket annat. ingen ork eller tid för att blogga helt enkelt.


Dagen idag har iallafall spenderats i lule med Rebecka, eller kan ju börja med igår. Var hos kusin till halv 7 nåsånt. Gick till Ulrika efter de, myyste på medom till 12 tror ja. Jag och rebecka tänkte först slagga över dära, men det hade blivit himla sent. Så vi drog hem till henne somna vi halv 1, upp tidigt. Fixet och lite sånt. Mamma kom vid 1 och hämta oss. Så vi var i lule vi kvart i 3, sen har man strosa runt där. Hittade allt ja skulle, sköntde joo. Har inte fotat nått än, men imrn ska man bara slöa på hemma så då hinns de.

Himmlars va mycket text, creds till er som läser! nej men nu har ja nyss städat mitt rum bäddat min säng, rent och fint. Ja men har väl inte så mycket mer att säga, ni får hare. Puss Malin





tjaråå

Hejni, somna vid 11 till 12 i soffan. Skönt i finvädret.. nej inge finväder. Ska iväg till kusin ett tag innan 7 och mysa till nån film, ja är tillbaks efter det. Ska bara få på mig lite kläder och fixa frillan sen får ja skjuss, puss vi ses!


16 Augusti

Godmorgon, vad ska man gö ida? regnväder ute, kallt och äckligt. Får bli myskläder en film eller datan. Ska kolla vidare på lite höstkläder kanske att man hittar nå mer när man är i lule. Inte så mycket pengar att slösa bort men, nått iallafall.

Kvällen blir då bättre. Ska spendera den med fina tjejer i en stuga hos Ullis, skitsnack och lite flum medom blir bra! Blir att sova där, och sen på onsdan så sticker ja då direkt till lule, blir att mamma hämtar mig där tror ja:) Så imorgon lär det bli lite blogg, tyvärr.

aaja, nu ska ja äta lite frukost och byta om. Vi hörs senare.

/Malin


Up to you, but I will not return.



Vet int men min bloggning är knas nu mitt inlägg kommer inte bli som det brukar. Mycket som snurrar i huvet. Possitivt kan ja då säga men dock mycket, lite för mycket. Ska sova över tankarna, ett varv genom köket å toan sen sängen. Sovgott sötnosar, vi ses imorgon. Puss maalin.


B/W



/Malin

Nu måste vi dra

häärlig låt!


/Malin

Planer planerade


vill ha, mest den till höger. Men har snackat lite med mamsen, ska sticka till lule vid 2 på onsdag. Får ju gratisskjuss, busschafffis:) hehe. Ska då kolla på en hoddie och ett par jeans. Har kvar 400,- på gina sen fick ja 350 av min kära bonusfarmor och farfar igår, gullit.

Så nu blire att söka pengar i alla lådor och väskor sen tvätta mitt hår så vi får hööras, puss maalin.

scream 4

Hejjsan, dåligt med upd. här från mig nu känner jaa.. men jag vill passa på att spendera sista veckan nu innan skolan UTE! Hehe... även fast kanske inte det går så bra ibland heller men ... har iallafall ingen lust för att blogga! Annars nu sitter man och väntar på en maten ska bli klar, sen kommer Ulrika tillbaka, tror vi slår på nån skräckis.. såg ju "Scream" igår, faktiskt ganska bra!




Jaamen nu kallar maten, puss på er!

//Beecka

Jag är lucy in the sky ja är högt över målnen

jaa, nöter Veronica maggio. Vet inte varför, bara härligt kaxigt. Ska kolla in Bik Bok lite snabbt nu, lär bli en till hoddie om ja har cash tillde. Pröva den i Stockholm men hade inte pengar då så nu kanske. Lär väl knarka hoddies i höst/vinter. Samt massa koftor osv. Mysigt men kyla ändå.


mamiplace

Check in @mamiplace. hehe glad vovve har stökat till hemma märkte ja.. hihi ni ska se när han vet att han gjort nå dumt lägger han sig på rygg och får till värsta hundblicken, för sött. Busen ska få gå ut en långprommis hade ja tänkt, skippade ju träningen i helgen så. 

Tog mig en dusch nyss, eller svalka bara kroppen skitknäppt väder ute nu, varmt men blåser. haha aja måste ut nu mitt damp river mig på benen, vi får höras puusss maalin

  


Sunshine




/Malin

Come and take a walk with me












Hemma igen. Finväder idag igen, härligt! Ska packa ihop lite saker som ska till mamsi. Skola snart, ska packa med lite skolkläder väska tjocktröjor osv. känns som hela augusti inte har varit långt nog. Nog för att man hunnit vara i stockholm och överallt, men lite för kort sommarlov allt:( men ska såklart bli skojj och träffa alla, sen vilken kontaktlärare man får.

Blir att fara till mamsi vid 2. Ska hinna städa mitt rum ode också, ja puss vi ses!

/malin

Måndag 15 Augusti

Hann tyvärr inte blogga mera igår, pappa stack till gbg skulle säga hejdå och de. Sen packa lite och bege sig till Snipen (läs ett berg) tar en halvtimme med bil dit sen ska man gå 0,9 km upp. Tog med oss en kycklingsallad med lite allt möjligt i, supergott. Sen fota vi lite myste på.

Nu har ja liite brottom, ska vara hos tandläkaren 10, sitter fortfarnade i t-shirt men men. Håller på att ladda över lite bilder men ni får dom lite senare. Nu ska ja byta om sen äta lite frukost fixa mig osvosv. men vi får höras efter tandis, puusss


/Malin


Blogghumöret lågt

Hej, har varit borta ett tag. Slagga över hos Julia inatt blogga inget igår sen idag har vi inte gjort nåh, degat i hennes säng med t-shirt's och sett massa pogram. Nudå så åkte vi till mig, ska ut nu. Finväder ute skulle dock passa bättre med en dusch innan men vill ut nu, duschar senare ikväll innan man ska upp till Nemisel på ett berg.

Känner mig inte på blogghumör, ut vill ja bara. Ni får hare vi ses senare, pusss

fuck bildbrist.


ut i finvädret

Det verkar som att Malin har dött, men hon uppdaterar väl alldeles strax skulle jag tro! Nu ska jag iallafall dra mig utåt, typ sista dan på finvädret! Hade bra så länge, puss!

//Beecka

förstörde grannfest



Hoppsan, det tog inte länge... haha, iallafall har man vart ute med Ulrika och haft sig! Vi fick för oss och ta nån skitstor ficklampa och gå ut! Haha, nu är det ju "äntligen" mörkt ute, men iallafall hörde vi att grannarna hade fest... hehe, dom typ skrek och hade sig, sen hade dom nå släp på tomten med "reflexer" så vi lyste på dom med ficklampan så det blinka, HAHAH, det bästa var ju att dom kom och kollde var det var som blinkade mot dom. Vi stängde av ficklampan och fick lite smått panik och sprang iväg.. sen var dom tysta resten av kvällen! HAHAH, fan så bäst!

Jaja, nu ska jag iallafall slå på tv:n ett tag, ska kanske försöka vända på dygnet lite? Ajja, får se hur det går. Vi hörs!

//Beecka

bloggsuget borta

nejnejj, inget större sug för bloggning just nu.. men antar att suget kommer tillbaka nån gång? Iallafall flummar man med Ullis just nu, kanske tar och gör en fruktsallad .. vad vetja.. vi får se vad det blir.
Men hade bra, bloggar när jag har lust igen!



ÖVERREDIGERAD


Puss!

//Beecka

osminkat



kör osminkat till Julia, nu ska ja äta lite fort sen åker ja. Puss /Malin

suger påsånt här

Hej söti! Vaknaade vid 7 att min väckarklocka som ja inte anväder nu när ja kör med mobilen, aa men iaf så ringde den 7 på nå knas vis. Hade inte ställt den? så det tog ett tag innan ja märkte att det ringde, ajaa sen somna ja då om till 9 fast ja hade ställt mobilen på halv. Haha mycket alarmsnack här, gick då upp och åt lite frukost sen har ja hjälpt rebecka med en bild.

Precis klar med det, så nu ska ja hoppa in i duschen jätteäckligt hår. Sen på med rena kläder så ringer ja Julia tror ja, idag lite senare ska ja även ut och springa med Ellie. Men vi får höras senare, puss!

/Malin


less



Asså ååh, jag vill ut å springa NU! Är så jävla less på att vara förkyld.. menmen, iallafall hade Malin fixat mig här, men nu kanske det inte syns så bra men jag får väl lägga upp nån bättre bild imrn, ids inte nu.

Men vi hörs, hoppas ni tar en titt på inlägget nedan! Puss.

//Beecka

alträskmission

Hemma nu från alträsk, känslan man fick när man såg huset. lalalaa nu ska ja gå in, pappa snacka på och gick runt, banka på väggarna och öppna massa ödedörrar lite överallt. Stod ute som en tönt med Rebecka först, gick in och kolla runt sen, upp på övervåningen satt på en halv vägg? och lyssna. haha självklart märker man inte nå. Lite bara sen när ja och rebecka skulle hämta kameran i bilen så skulle man gå över en äng sen genom en väg ut till bilden, kommer till lillvägen så hör man en djup grövre suck, uhhaaha. Sprang upp som idioter in i bilen, på med den och tutaa! hehe, satt där börja fiffla med mobilen tills dom kom. Sen kom dom efter ett år när man hade fått lite småa planer av att köra iväg med bilen:D nejmen, sen fota vi då och hem igen.

Stack till Rebecka då och visa lite bilder, och kolla runt. Och för en stund sen så skjussa hennes mamma hem mig. Nu skaja sova, trött och ont i nacken har ja. Men vi får höras, pusss







/Malin

It's gonna be a good life


härlig låt Julia visa!

useelt.

Hej, våran blogging har varit usel. fyllde ut med smarta nyheter.. hade int nå tid för bloggen idag, tyvärr.

Började med att kliva upp vid 8, i men frukost lite halvbra kläder och sen med lite kaffe till pappa. Har varit där och hjälp till med lite allt möjligt. Sen vid 11 så gick ja hem och mötte upp Rebecka, har fixat henne och fotat och sånt. Tror det blir att lägga ut lite bilder på henne, men hon låna min kamera hem till henne. Och nu är hon och lyxar sig på Ming, såjaa.

Ikväll ska ja och rebecka följa med pappa och ellie till en stuga/hus ute vid alträsk och hoppas på spöken, skiter i att vissa int tror påsånt. Men ska iaf. dit och filma med rebeckas vidiokamera. Om vi nu då skulle få se nå lägger vi nog ut vidion, tihi.

men puss vi ses efter allt! /Malin

 

Det här är en rubrik

Hallåhallå, just nu sitter man och blir fixad av Malin i håret. Så nu ska vi väl snart börja fota. Lite senare drar jag på resturang med familjen, sen sticker jag nog tillbaka till Malin, vi ska kanske iväg till nå spökhus, haha, nee men det sägs att det spökar där och att flera har sett saker där. Så joo, det ska bli.. "kul"...

Nemen nu drar vi och fotar, puss så länge!

//Becka


Helt jävla sjukt..





Taget från Aftonbladet



Nej vi sitter inte och kollar aftonbladet, ska fixa Rebecka nu. Får blogga mera sen, vi höres puusss

/Malin&Beecka

Hösten närmar sig!

Joo då har man nyss kommit ur duschen, härligt! Ska nog ta och sociala med nåra på facebook nu och sen blire sängen. Åhh, fan vad less jag blir på att det ska va sånt pissväder! Regn och kallt hela tiden, men .. snart är det höst, faktiskt den bästa årstiden tycker jag! Man börjar skolan, haha, asså längtar ju inte till plugget men att träffa allt folk, träffa nya. Hösten är det bästa som finns! Det börjar bli mörkare och lite svalare på dagarna/kvällarna, sen blire ju så mysigt med alla färger på löven! Tända en massa ljus också, men framför allt KLÄDSTILEN, jag har verkligen höststilen! Typ sjal/halsduk, stickade saker.. haha, å.. ja, man börjar helt enkelt klä sig i varmare kläder! SKITMYSIIT, så jävla skönt det ska bli med höst asså! Kan låta lite sjukt men jag är en höstbrud!

Neemen tror det är bäst om jag lägger mig nu, men vi hörs, pussar!



Bild tagen från google.


//Beecka

Living out our dreams

ingen vidare braa.


Hei, hemma igen nu. Musik som alltid spelas i mina öron spelas även nu, great. Malin var tvungen sticka hemmåt, så vi får ta det nån annan kväll.

Imrn ska man upp vid 8 halv 9 ska faktiskt vara duktig och hjälpa pappa med lite jobb som han ville ha hjälp med. Så upp tidigt och på med lite halvslitna kläder sen bege mig mot bygget. Sen hem vid halv 11 säkert äta nått därikring, fixa Rebecka osv. och syrran ska hämtas på dagis vi 4. Mycke att göra imrn, bara skönt att göra nått annat. Mår inte bra när man sitter och deppar med en data 24/7..

nej men nu ska ja kolla min bloglovin, och lite sånt. pusss vi hörs

/Malin

i'm yours



Heii, nu har då båda Malin dragit hem, så nu hoppar jag väl i duschen. Malin (som bloggar här) fick nå jävla ryck och börja städa mitt rum! Så vi städade och renbäddade, normalt eller? Haha, men TACK! Fick lite skuldkänslor så jag hjälpte till jag med, men fatta härliga känslan! Lägga sig nyduschad i en renbäddad säng, det är kärlek! ♥

Jaa, sen kommer jag inte ha nån kamera dom närmaste dagarna heller, vi ska tydligen ska låna ut den.. så, ja, dåligt med bilder! Men det kommer nog ändå en massa bilder från Malins kamera!

Imorn på morron sticker jag till Malin, hon ska "styla mig", ska på resturang med familjen trorja, sen kommer hon ju fota mig också, så antar att lite bilder kommer ut då.

Till nått annat, HUR FAN LYCKAS MAN STÖKA NER HELA JÄVLA RUMMET IGEN NÄR MAN PRECIS HAR STÄDAT DET?!... asså det är ju skandal typ. Det hann typ vara rent i 20 min.

Men jaja, ska nog inte babbla så mycket nurå, nu bär det av mot en varm dusch, pusspuss!



Jag vet suddig och sådära, men var bara tvungen att lägga ut den!

//Beecka

All I wanna se is a sky full of lighters

Int bästa bloggningen idag, fixade designen på morron och sen kom Malin hit fick ett ryck och börja spela in nån reklam, jaa det har vi roat oss med tills nu. Hann också med lite middag hemma innan de också, och nuså har man platsat sig vid datan.

Blir no att Malin drar hem med mig på ett tag och ser nån film och snackar lite skit, fårse hur det blir. Nejmen har inge speciellt att säga så vi ses senare, pusss!



/Malin

Ny design, vad tycks?

Hejjsan, i know, vi har inte vart så duktiga på att uppdatera idag, menmen.. ska iallafall börja spela in nån "film" haha, joo å sen får man se vad man ska hitta på, har inget sådär planerat. Men ajja, designen är ju ny, vad tycks? Var inte feg nu, släng in en kommentar vettja! Puss!


Dålig kvalla..

//Beecka



Gästblogg ohyes


Gästblogg japp. Bilder är fuckad mennn hade ingen annan på mig på datan ya0. Och sen ska jag säga att det är ny design också, aa ni ser ju... äh fuckit suger på att gästblogga, drar oh gör nå annat ist. yeye... pusssss.

Puss


kärlek!

Trött som ett as

Godmorgon! Trött som ett as och ja vet inte varför ja ställde väckaren nu?! sen kan man ju inte somna om.. tragist.

Ja hade tänkt kolla lite bloggar och sånt nu. Sen ska man nog upp och äta nå när Rebecka vaknar, hehe. Men vi får höras efter det nån gång, känns som ja sover fortfarande? haha, puss.

/Malin


vettskrämd


Helvetes jävla fittfilm! Vi fick tag på "My bloody valentine" men den är alldeles för blodig och brutal för oss! Vi vill ha mera "spökligt" ... hehe. Så ett fett stort NEJ för "My bloody valentine". Så jävla äcklig den var!

Men aja, ska nog ta och fixa klart oss nu, vi hörs imrn, pusspuss!

//Beecka&Malin

@filmmys





Heihei, joo nu slår vi oss ner framför tv:n och ser film med "lite" chips och cola! SOFT.





//Becka

Svar på kommentar



Svar: Hejjsan, tack! Joo det skulle vi kunna göra, vore en kul grejj! :)

trubbel på ICA


Asså sorry ännu en gång för vår fula header.. HAHA. Men vi ska snart fixa ihop en ny.

Iallafall har man nyss vart på ICA, köpte oss chips och en cola, tjockt som fan eftersom vi har ätit det 3 dar i rad nu! Men he blev lite trubbel där borta.. hehe, eller vad man ska säga. Vi mötte ett par killar som typ förföljde oss överallt, höll ju fan på att dö av garv! Men ville ju inte visa det för dom, så det blev sjukt jobbigt att försöka kväva skrattet! Haha, men ajja, hemma nu iallafall.

Ska sätta på en film nu. Vi hitta den inte på ica, men .. antingen har man dåliga talanger för att leta, eller så fanns den bara inte. Men får väl kolla lär ju se den nån annan gång. Det blev lite text nu men blir inte att updt på ett tag så vi ses ikväll, puss!

/Beecka&Malin

Låtbomb!

Här kommer en liten låtbomb!

















Sådärja, orkar inte ladda upp nå fler.. vet, vissa är sjukt gammla men ändå!

Nu sticker vi ner till ICA, puss!

//Becka

Va gör man?

Hejjsan, sist man blogga känns som år och dar sen.. nej men skämt o sido. Jag kom hit efter middag och sen dess har vi suttit och tramsat på om nå. Aa men vinnarens film hade vi då tänkt se ikväll, men är lite tveksam om det blir nå eftersom vi inte hittar filmen nåstans. Men ska kolla lite till, sticker ju till ICA snart så kan kolla då.

Kvällen kommer bli mys, film chips dricka, skitsnack osv. Lite mindre updt då men jajaa, det lär komma senare. Puss så länge nu ska vi fixa lite hära städa och sånt som föräldrar brukar gilla. Sen vidare till ICA, får nog med mig en cola påväg hem, hejs.





/Malin

oseriöst på facebook!



HAHA, nu kanske ni inte ser så mycket då menmen, så jävla bra asså! Ta på er brillorna baa!

Joo, så Malin for hem nu ett tag igen för att äta middag, sen kommer hon tillbaks med sitt pick och pack sen spenderar vi natten här. Tror vi sladdar förbi ICA och köper nånting också, man måste ju ha nått att tugga på till filmen, HAHA, TJOCKT! menmen, hade bra så länge, pussar!

//Beecka

Find a path take a breath and run

Hemma igen nu, jo drog ut och sprang med Ellie på I19, sjukt lätt det gick. Börja gå ett varv i rask takt sen sprang man ett, följer nog med nästa gång, hehe pepp man fick.

Ska ta mig nått i magen nu fort sen sticka till Rebecka igen. Jo men vidare till köket nu sen då till henne, ja ska nog sova där inatt så tar med mig lite grejjer och så nu också. ajaa nu måste ja dra magen kurrar sönder, vi ses. Puss

/Malin

luuncch!

Luuuncch!



Nu ligger denna lunch gott och fint i magen! Var typ vrålhungrig så nudlar var ju inte helt fel!

//Becka


like i love you



Malin for ut och sprang och själv stanna man hemma, hehe, joda! Klart jag hade följt med men jag är förkyld.. så jävla typiskt. Så har faktiskt vart duktig och börja städa rummet.. halvklart än så länge, hehe. Jag och Malin har fått nån liten idé om att vi ska ha filmkväll, haha! Eftersom vi inte kunde välja mellan "My bloody valentine" eller "Bad teacher" så ser vi båda dom! Grattis tll er 2! Nu kommer ni börja länkas i menyn! :) Men kanske borde fortsätta på städningen nudå, sen ta nått i magen, puss!



//Beecka

3 filmer utvalda

Vi har valt ut 3 filmer hittills.. skitsvårt att välja för alla filmer var riktigt bra! Men vi har kommit dom här:

The bloody valentine



Bad teacher




The house bunny




Så det är dom filmerna vi kommer välja mellan, kommer bli svårt men vi måste!

Puss så länge // Becka&Malin ♥

stora problem

Hejjsan, då har man nyss tagit sig en varm dusch. Nu inväntar man då Malin, fick lite smått panik imorse när jag insåg att jag inte hade nåra kläder att matcha! HAHA, men seriöst.. jag som nyss har shoppat, men jag lovar! Jag testade med allt typ! Men det gick fan ändå inte ihop... men ajja, jag hittade nått till slut.

Jaa sitter med värsta turbanen på huvet så ska kanske börja fixa mig nu innan Malin kommer, men vi hörs, puss!



Snälla sommarvärme, kom tillbaka!

// Beecka

Jag släpper mina vingar och flyger till min värld

Godmorgon, duktig ja känner mig. Har hunnit välja kläder, städa mitt rum, sminkat mig, ätit frukost och vad är kl? 20 över 10:)

Som ni säkert läst så sticker ja till Rebecka ida, vi ska försöka fixa oss en ny snyggare design. Lär hända mycket annat också, men det kommer updateras så. Nu ska ja kolla min bloglovin sen borsta tänderna (a) vi ses senare, puss!



/Malin 

Stulen själ

Nu blire sängen med mobilen, lite sms i inkorgen. Social tills ja sover, puss vi ses imrn.


:(

dagens statistik


Hehe, dålig bild! Men såhär såg dagens statistik ut! Underbara ni! <3

Nu ska jag ta och göra mig iordning för natten, Malin kommer ju "redan" vid 11 imrn så... vi ska fixar lite på designen!

Men ha en skön natt och sov så gott, puss! //Becka

Only a star can bring you back


Huvva, bra men äcklig film. "The rite" ja själv blir helt vettskrämd i sånna filmer. Plågar mig själv att se klart den även fast ja egentligen hellre int skulle. men ja, slutar bra så leett sevärd!

Snart ska ja fixa mig lite, tvätta bort sminket osv. måste också säga att ni är föör gulliga! statisiken är grym kommentarerna rullar på BRA, och ja hur kul som helst ju att logga in och se de. sötisar

Tävlingen ska också avslutas inatt, så imrn väljer jag och Rebecka ut en vinnare. För att vara med så klicka här, fortfarnade ca. en halvtimme kvar så bara att ge förslag. Joi men nu ska man fixa sig lite byta till mys t-shirt och sånt, ni fattar. Puss

/Malin


DJ på ICA!

Hehe, sitter nu hemma vid min egna dator! Har ju vart hos Malin i över 1 dygn nu utan att jag kommit hem..
Hann börja se nån film "Ritualen", faktiskt riktigt bra! Även fast jag knappt hann se den så verkade den faktiskt bra. Joo men vi åkte ju iallafall ner till ICA där ett tag, köpte oss lite godis till filmen. HAHA, justee, hörde att dom spelade "Only girl" med Rihanna på "radion" när vi var på ICA, sen slant jag ur mig en riktigt blond kommentar om att jag ville bli dj på ICA, HAHAHAHA, faktiskt inte en sån dum idé? Eller.. ? Skulle ju vara lite roligare för folk att handla då kanske? Känner att det kanske blev lite mycket "ICA" hära, men jaa.

Ska iallafall ta och se nån film med familjen nu, har ju som inte vart så sociala med dom idag.

Vi hörs!

//Beecka

Ut och uut igen

Sådärja, har faktiskt tagit oss ut nyss. Var ute i 45 stolta minuter! gick på nån väg uppe i berget till nå hus?! där uppe. Sen vände vi och ja tog oss ett tag att gå tillbak, snacka i tellen med Emma och så helt plötsligt var vi ute nånstans?

Men ja nu ska vi faktiskt ut igen, drar till ICA och hittar nå. vi ses puss!


/Malin

ni är ju för söta

ååh, asså nu börjar jag bli less på att ha den här datan i knät, känner mig så jävla seg! Lyckades faktiskt ta oss ut ett tag idag.. -.- GRATTIS. Neemen vi gick ut och fotade lite här och där. Så lite luft har vi faktiskt fått! Har inte ens börjat på filmen vi skulle spela in..? Det som vi hade tänkt göra hela dan liksom. Men fastnade för er sötoon, har ju fått så många fina kommentarer idag! Kanske inte så mycket för vissa men för oss har statistiken vart på topp idag!





Glöm nu inte att ge förslag till tävlingen här nedanför!


Puss!

//Beecka

nja ork int mer

Tack för alla söta kommentarer!

Ja har alltid stora problem med att fixa i kodmallarna, har börjat fatta stilmallen hyffsat. Men nu finns det ju en sån hära kodmall också .. jobiigt. Har fixat en Bloglovin knapp nu som ja skulle ladda upp sen, massa trams me den där kodmallen, sen har ja sämst "push" när det gäller saker ja inte kan.

menja, ska kolla runt på lite bloggar nu. Sen middag och sen måste ja ut eller ska ut nu, har degat i soffan stor del av dagen och en het data i knät. jajaa det blev int nå intressant inlägg bara så less på att sitta på datan.

Ni får haree, puss.



Glöm inte att ge förslag till tävlingen här nedanför!

/Malin

simple tävling!


Hejjsan, nu är det tävling för första gången! Det är sjukt lätt att delta. Det handlar alltså om vem som ger det bästa filmtipset! Inte svårare än så, släng in en kommentar om vilken film DU tycker är bra, det spelar ingen roll om det är komedi, action, drama, osvosv. Den som ger det bästa förslaget vinner en länkning i vår meny! Hur bra är det inte med fler läsare? Dessutom kommer vi att kolla på filmen du gett som förslag.
Tävlingen avslutas klockan 12 inatt och vinnaren väljer vi imrn!

Men hörrni, klicka på kommentera nu och ge ett förslag, puss!

13.37

asså gaah... är det ens normalt att behöva ha 3 jävla snoddar i håret för att kunna stoppa upp håret i en svans?! Det är så jävla tjockt, funderar på att tunna det lite kanske? Skulle vart en smart grejj liksom. Aamen ska nog ta och beställa en klipptid.

ni ser ju hur det ser ut? Kanske inte syns så bra, men det är sjukt tjockt!



//Becka

finns att följa på bloglovin.com!

Följ oss via bloglovin, gör det grymt mycket lättare att se när vi har uppdaterat. Vi kan gärna göra bloglovinbyte för dom som känner för det! Bara att slänga in en kommentar.

Förresten, tack för dom fina kommentarerna, puss på er!


seg man är som inte kommer på nån rubrik.

Kommer som ingenstans med det vi ska göra, sitter fortfarande i en stor t-shirt med varsin data i famnen. Tror vi ska börja röra på rövarna nu seriöst, annars kommer man ju slösa bort hela jävla dan... iallafall, tävling kommer ut på ett tag, ska bara komma på hur den ska gå till och vilka priser det ska vara, men den kommer ut lite senare ikväll, nu ska vi ta och spela in filmen, hittills har den väl blivit helt OK. Lite fel här och där menmen, det går väl att klippa bort.

Neemen helt seriöst, NU GÅR JAG FRÅN DEN HÄR CP DATAN, VI HÖRS!

//Beecka


Desiign

Ska börja med en header idag, eller ja vi håller på med en nu. Har fått lite ideér och så, sen har min data blivit fixad av Ellie. var nå skumt enkelt som ja egnetligen kunde men gjort fel på nått sett, ajaa. Så nu håller vi på med att fixa en.

Ska fixa bakrund osvosv. nån da också kanske man hiner med det idag också, är ju deppväder ute så man blir inte så taggad på att hitta på nått. Perfekt för en design da. Jo men lär ju hinna updt nåra fler gånger ida, så puss vi ses. Kika gärna in senare kanske det kommit upp nått nytt :')



/Malin


ursäkta

Måste bara få ursäkta våran cp header.. ser ju allmänt störd ut. Så snälla, dissa den lite smått, ny header kommer snart!

Flummigt värre...



Puss!

//Beecka

oseriös natt..

Gick lite överstyr igår, vi skulle som somnade dådå som alla gör så småningom, iallafall så fick vi värsta skrattattackerna och väckte typ hela huset... LYCKAT. Men så jävla typiskt oss.




oseriös...

Joo så nyss har vi tryckt oss med frukost, ska väl nörda datan ett tag, sen fixar vi iordning oss och fortsätter på våran "fantastiska" film! Hehe.. janii, får se hur det går.

Men vi hörs lite senare, ska vara riktigt duktiga på att upd. idag, puss!

//Beecka&Malin

Skyll inte på skönheten när sminket väger med än ditt huvud

Godmorgon! Ja vi lova bilder och allt de där igår, blev det av? nej. Haha vi suger verkligen på att lova saker, hehe. Men min data har damp sen såg Ellie film med den här ochdee, ja ni fattar.

Pissäckelväder idag också lär inte hända så mkt, men då kommer man updt lite mer iaf. nåå trams.. nu ska vi äta lite frukost sen byta om ochde. Hare bra vi ses!

/Malin&Beecka

traams

Hej på er, hos pappa igen nudå. Våran bloggning har inte varit bra idaa, gjort massa trams. Bla sett den där filmen som vi spela in när man var liten. HAH mycket skratt, ni sku sett mina kläder och min röst! åh haha.

Jo nu har man nyss käkat lite mat, före de roa man sig att fota lite, kommer nog upp nåra snart. Men min data här har fortfarande sepe.. måste lämna in den i veckan. Har lånat pappas nu men han är typ anti när ja lånar den för att ja laddar hem massa skit enligt han (a) menjaa.

jomen ska fixa lite bilder nu, vi ses snart puss!

/Malin

Nöjd!

klar me allt, hann också städa upp lite på mitt rum OCH tömma min väska, ja är riktigt nöjd nu! Ska göra mig lite frukost nu, ja hinner inte min gröt så ja tar nå annat. Sen ska mamma skjussa mig till Rebecka ska bara förbi pappa med en väska och lite sånt, men ja updt hos Rebecka. Puss!

/Malin

8 Augusti

Godmorgon! väckraren satt fint på kvart över 9. Tog mig en låång varm dusch eftersom ja inte duschade igår, äckel ja vet. Så nu ska ja torka mitt hår sen fixa de lite, sen lite smink på det. Tror det blir en gröttallrik till frukost, var smått sugen på de.

Sen sticker ja till pappa när mamma slutar sin rast så får hon skjussa mig. eller ja kankse åker till Rebecka om hon klivit upp, nivet seeg? annars äre bara att gå från pappa till henne i nån minut så är ja där, dock riktigt otaggad i vädret, ajrå mycke struntprat.

Nu fixet till lite musik puss!


tidig sommar
/Malin

you got that smile that only heaven can make


 
sådär gullig kvällsoutfit tsm. med min ouppackade väska .. åh haha skulle ta tag och packa upp den direkt efter ja hade kommit hem, för ja vet hur ja funkar och det lär inte bli på kankse 1-2 dar.. aja. my problemas om ja inte har nå kläder. fast lär nog ändå va mammas fel i slutändan :')

Nu ska ja snart gå och lägga mig, haha ja ni ska veta vilken tid man vakna i stockholm ca. halv 9, 9 varje da?! stolt tjej. Men det märks nu efteråt känner ja, så godnatt och puss på er ses imrn. Då man sticker till Rebecka som ni no läst, jajajajaa vi ses puss!

/Malin

Dö för kvallan


Swingfly med son sen ja (ja ser inte spec bra ut där menja) . min kusin är me meen, hon vill int va me.


Nu ska ja vidare till köken och fixa ihop nån gottimacka, sen vidare och tvätta bort sminken osv. Sen datan igen updt då puss.

/Malin

22.25 pm

Hahaha, nu sätter jag väl igång igen eftersom Malin kommit hem! Har nördat med Ullis för det mesta idag, har väl inte hänt så mycket, drog en sväng till stan och kollade lite kläder och sånt. Sen for vi hem och nötte film.



Imrn kommer då snygga Malin hit, vi har beslutat oss om att spela in en ny slags video som vi gjorde när vi var små, hehe.. om den inte blir för lång kommer den nog upp på bloggen! Sen annars får vi se vad som dyker upp, kanske drar på stan igen en sväng, spanade in en snygg bh idag som jag nog ska köpa mig, sen nå tights å ett linne.. men jaoo, vi hörs, puss! ♥

//Beecka

Hemmaaa!

Åh känslaan hemma igen! härligt om något. Min helg har spenderats på kista galleria, gålö, plattan, grönan/sommarkrysset och solstolen. Sen massa annat man hunnit me också, kan ju skryta lite nu att man träffat Swingfly. Bild på han och nåra till kommer upp senare, tog me mobilen ville som inte släpa runt på en fet kamera.

Ska iaf updt lite bilder som ja tog me kameran nu hade ja tänkt, sen duschen packa upp och laanda. En film eller nå sitter inte helt fel;);)



oskarp men härliig




(a)







Som ni ser blev det int så mycket shoppa, men lite hitta man ju. Eller jaa hyfssat mkt, det mästa var bra pris osv.

Hehe kan ju säga att praydfestivalen var på lörda, haha skratt fick man då;p ja men nog om stockholm, helgen har varit perfekt! ja har int så mkt bilder på mig och de, men det kommer upp senare nån gång (om ja nu håller vad ja lovar) för dom är på mobilen. HAHA fail. nu ska ja kolla bloglovin ses.

puss puss / malinn

usel uppdatering

Hejjsan, bloggningen suger just nu. Ids inte uppdatera hela tiden, vet .. ni har hört det nåra gånger nu, men jag sätter fart igen när Malin kommer hem från Stockholm! Alltså imorron, ni får hade så länge, puuss! ♥

//Beecka

gamla goda tider!

ååh, damp. Jag suger på att upd. men jaa.. har bara inte orkat, inget större bloggsug. Iallafall har man hittat en gammal videokamera, hehe.. allt vi hade spelat in fanns kvar! HAHAH, och ni ska bara veta vad som fanns där? Jag,Malin och Ulrika hade spelat in nå skit, haha vi hade typ lekt "mamma, pappa, barn" fast utan pappa dåårå, vi gick i 3:an och såg ju helt störd ut, HAHA, filmen kanske kommer upp på bloggen sen? Helt sjukt jävla bra den var, men skiiitlång, typ en halvtimma sammanlagt! Så vet inte om den går att ladda upp. Men ni lär väl märka!

Jaja, nog om det. Nu ska man sticka ut med Ullis och hitta på nått, drar oss nog ner till Ica för lite lördasmys. Tog lite bilder på kläderna igår men dom blev helt jävla fail... man ser typ nada, såå... ja.

Men puss på er så hörs vi senare! ♥

//Becka

one step at a time

Soorry att ni får vänta på bilderna, men har vart så jävla seg.. har ju traskat runt i Luleå hela dan, är typ helt slut, fattar inte.. men jaa, klev ju upp tidigt imorse så känner mig hyfsat trött också. Ska försöka dra mig upp ur sängen nu, sen tar jag fram kameran och fotar!

Puss!



//Beecka

heemma

Hejjsan, då har man nyss kommit hem från Lule, hittade faktiskt lite grejjer, lägger ut bilder senare. Ska ta och ringa Ullis nu också, skulle tydlligen göra det efter Luleå. Så vi får se vad vi små saker hittar på. Ja men bilder kommer, puss! ♥

//Becka

lite udda nuu

nejnej, man kanske borde ta och lägga sig...som vanligt fastnar man ju alltid, hehe.. men jaa, lägger ut en av mina favvos låtar barar därför, haha.. jag vet udda stil, men shit the same.






Jaamen seriöst nudå, GODNATT! ♥

//Beecka

paanik

Sitter och kollar nå scary på tv.. såhär panikfilm! Kan fan inte kolla, får värsta paniken själv.



Ni som gillar panikfilmer borde se den, helvete heller att jag gör det, hatar paniksaaker! Gillar mer komedi och skräckfilm, haha. Neemen jag antar att jag ska ta och börja fixa mig för att sen krypa ner till sängs, ska ju upp ganska tidigt imorron, Frida kommer runt halv 10 sen bär det av mot Lulee! Här ska det shoppas en hel del! Höstkläder, smink och allt sånt skit nii vet nog redan. Lite avis på Malin som hare gott i Stockholm, antar att hon kommer shoppa röven av sig, men aajja, får nöja mig med Luleå.

Men ni får hade så bra så hörs vi imrn efter Luleå, puss ♥

// Becka

lär er av mig!



Så där ska man göra med mammor! Lär er av mig! Dissa det lilla stavfelet där, men jag tror ni fattar vad det ska stå ändå?


Jaaha, nöörd vi är, Ullis sitter och nöter tv:n och jag datan. Så är det, vi är det perfekta nördparet asså!



Joo, vi stack ner till ica där ett tag, blev en chokladkaka.. hehe, tjockt. Men det satt inte helt fel! Nu ska man iallafall kanske gå ner och vara lite social med familjen, hörs, pusspuss ♥

//Beecka

men nå daamp

Då har man vart ute och dampat av sig lite med Ullis, jaa.. ni ser ju hur det gick till...



Jaanii, datan har typ nå seepe damp så den kan typ inte ladda upp nåra bilder på Ulrika? Helt jävla sjukt.. liksom BARA dom bilderna på henne, alla andra bilder gick att ladda upp. Faan vad suurt.

Iallafall tror vi ska slå på nån film nu, typ Mr. Bean på semester, grym film juuh!



Ses lite senare, pussar ♥

//Becka

HAHAHAH

Nejjj, nu börjar det spååra lite här, trorja och Ullis behöver ta oss ut på en nypa frisk luft eller nåå... vi lider av nån damp.. hehe, får blogga lite senare, tar med mig kameran ut, pusss! ♥



//Becka

thats life



nåå har man en för gullig katt.

Frida for nyss hem, har väl egentligen inte gjort så mycket. Kollade lite hårgrejjs och kolla film, vädret suuger ju idag, typ kallt och allt skit, börjar bli höst.. faan också, är inte taggad för skola! Menmen.. thats life. Kanske ska ta och pallra mig ut ändå? Kanske slår en pling till finaste Ulrika också. Får se hur jag gör, men hade så länge, puss! ♥

//Beecka

Stockholm is that shiet

Det här lär bli det sista inlägget innan ja sticker iväg till huvudstaden. Ja kommer ha det grymt där borta, snackade ju med moster imorse och hon sa att imrn blire nog ut på Gålö (dom har husvang där) då ska man sola bada fota, och ja må gott! Sen på lördag så sticker man nog till grönan, HAHA min moster är för feg för att åka samt min kusin så lär inte bli så mycket åk, dock är ja riktigt sugen på att skrika i nån härlig bana, men men. Ska iallafall gå på Sommarkrysset och lite sånt. rätt ballt hoppas det kommer nån snygg artist dit (a) hehe. Och på söndag blir det SHOPPAA♥ och åker hem vid 7 på söndagkväll. 

Min helg kommer rocka ! Ni får ha det super hära i norrbotten, ja kommer som sagt tillbak på söndag, updt då om ja inte slinker in med nått i Stockholm. jajaa men det märks. Puss vi sess snart igen!





Sommarheta bilder!

Hejjsan, sorry.. har inte kunnat blogga nå i helgen, men jag antar att Malin har berättat varför? Tog iallafall med mig en hel del sommarheta bilder till er! Enjoy!

Ni får dock dissa att man är utan smink.


















såådeerja, det var alla bilder, nu ska man ta sig lite lunch i magen med Frida, vi får höras senare, pusspuss! ♥

//Beecka

No life

En kvinnlig ridande polis stoppar en liten pojke på cykel. - Har du fått din cykel av tomten? frågar polisen

-Ja, säger pojken.
Då får du hälsa tomten att det ska sitta ett lyse på. Så nu blir det böter.
Och medan polisen skriver böter, frågar pojken tjurigt: - Har du fått din häst av tomten? -Ja, svarar polisen skrattande.
- Då kan du hälsa tomten att fittan ska sitta bak på hästen och inte ovanpå...

HAHAA, kuung!

Torsdag 4 Augusti

Godmorgon på er! tur att min kära moster ringde och väckte mig, hade ju sovit skitlänge annars. Jo vakna och satte mig vid datan och så kurrar magen.. hmm, ska ta och göra mig en rikigt fet frukost ja ska hälla i mig mat. Ahaha nej men måste verkligen äta, känner mig mer sugen idag än igår. Kändes som ja skulle spy när ja tänkte på mat..

Jo men efter det blire att packa. gjorde inte det igår ju när ja var ute, så ida måste ja ta och göra de. Åker ju vid 5 sen ska man äta nått innan de duscha osvosv. så frukost, packa, duscha fixa mig MAT, och sen sticker ja mot kallax!

kommer ju inte kunna blogga nå, eller aa dom har säkert en bärbar men. Det var över ett år sen ja var där så har inte tänkt sitta vi datan. fast nu är vi ju två som bloggar så Rebecka ska nog förhoppningsvis updt. ajaa långt inlägg igen, haha men puss vi ses senare nångång!


hehe min frilla (a) gullig kvalla.

 

ILLA !

ajfan, illa när det snurrar i huvet så man tror man ska svimma. Mår inte bra nuu asså. det värsta är ju att ja inte är sugen på nått! tog en sockerbit. ja patetiskt att inte ta nå mer. Men är verkligen inte sugen, känns ändå liite bättre nu. Men det snurrar lite i huvve fortfarnade:( jo men ska sluta tycka synd om mig själv :') puss och gonatt ses!

går på högvarv !



Härligt, haha mitt huvud har börjat gå på högvarv känner mig jättesmart ! kan ju inte spela musik högt på kvällarna, väcker ju alla. Men sen har man ju bästa basen i headsettet så ahr dunkat lite i dom. Dock skaver dom.. men ska skaffa mig stora hörlurar nån gång när ja har pengar!

Aaj till nått annat nu så har jag jätte ont i magen typ ihålig, har inte äti nå sen middag:( men är inte hungrig.. tragist.

Men jaa ska no sova på saken, så puss och godnatt vi ses imrn :)

grymt.

Minst sagt grym kväll ! den börja bra och sluta kallt. Vi drog till e-lund där vi halv 8 nånting, var hos Johan 5 min sen gick vi till fagge och körde skillsen på gunga, och lite sånt. Sen fick vi nå ryck och cykla ner till ICA för att köpa cola, men när man kommer dit vare stängt:( så vi drog ti 7 11 och fick sig en cola där ist. Sen viadare till Korpen ellerja, vi träffa nåra där så vi stod och snacka me dom typ en halvtimme, och vi stanna kvar där kanske en halvtimme till, fråga mig inte varför men så blev det. Då drog vi in till stan och hängde på på bänk och ja dampa lite kanske. Frös som en gris och hade bara linne, drog på mig väskan på armarna, gnugga pengar och jaa. Spårat iaf. Var där i kanske en timme eller nåsånt. Jo då blev de att dra hem till pappsen för att hämta lite grejs till imrn då man sticker till Stockholm, värmde oss där och fick oss en skjuss hem av Malins mamma. Kunde inte cykla hem, shit asså svinigt kallt ute! Jo och nu är ja då hemma i värmen och gottar mig med lite cola (a)

helsikke vilken lång text, ni är gode söta om ni läser allt! Nu ska ja kolla bloggar och chatta facebook. Men det lär ju bli nått inlägg till så, puss sees!


heråå

Hej hej sötaste läsare! Har nu precis fixat klart mig duschat och bytte till ett helvsvart linne och sminket rök på. Mina högtalare spelar rätt härligt nu, ska bara vänta in Malin sen cyklar ja och hon till Johan. Ja kommer såklart blogga när ja kommer hem, vi hörs då. Nån gång i natt! puss.





Söötast!

Sötare läsare får man leta djupt efter! ♥


Blåval på björkiis

Hej, hemma igen nudå! Skithärligt, har legat och dega på handuken med maassa skratt och ja sen en sprite, hehe Malin min val sa en grej som man inte, inte kunde skratta till?

Jag: Du skvätter inte vatten på mig ja vill inte blöta mitt hår, OK? Hon: jaja. efter ett tag. . ger hon av sig värsta feta flodvågen . . Hon: det var en blåval :$ Jag: MEN VAFAAAN, TRATT! *asgarv*

Haha jaa nå har man kul med henne no! Nu har ja då precis ätit lite midda, och sitter vi datan igeen. Förvånade? nej men är faktiskt värd de har ju varit ute hela dan. Så nu får ja ha min lilla datastund innan ja ska tvätta mitt hår byta linne och sen bege mig mot E-lund och umgås med Johan och Malin. Vet inte när ja kommer hem men lär bli inatt nångång. rebecka updt ju snart trorja så jaa. men vi hörs då senare nån gång, puss!





ssegt

har man nå seg kompis? :o skulle åka för ett bra tag sen, men hon var ute i nån stuga och ska börja packa nuu.. älskar dina tider MALIN puss!

Dubbelt så braa!

Rebecka kommer bli pissoff nu när ja lovar updt er idag. Men ska faktiskt dra på utebade med Malin, ska må dubbelt så bra som dig din fiis (rebecka). Så jaaa, ja är hemma innan middag nångång. Vi höres då snyggingar, puss!


min toent


Hoppsan

hovva, too hot ute! kom också på att ja har glömt äta frukost (a) så jävla typiskt mig. Ska gå och göra de nu hade ja tänkt, sen ska man ut igen och sola magen, får se men tror ja packar ikväll vill inte sitta inne i finvädret me kläder och skit.

puss puss, skriver sen!


det spåra tyvärr..


Onsdag 3 Augusti

Härligt att logga in på bloggen och se att statistiken är grym, ni är allt för söta!

Godmorgon iaf, pigg tjej hej, ja undrar också varför ja kliver upp halv 8? ställde faktist inte väckaren såå tidigt, men vakan då och va pigg. Och det blev inte att ja somna vid halv 1 då ja gick till sängen. La mig en 45 min kanske och smsa, men kunde inte somna för jag var Über hungrig, gick upp och tog mig en macka osv. sen vidare till sängen och somna där vid 2 halv 3.. så 5,5h har man sovit.. hmm?

Nu har ja då tagit på mig lite kläder och ska nog häcka vid datan ett antal timmar innan man ska börja packa. Så på med musik och sen gliider man på internetet, puss ses senare!


lite saknad till plugget har man ju, vänner oh allt!


säängen

Nu bär det av mot sköna sängen... kom nyss ut ur duschen, normalt att duscha nu? NEJ. haha, menne nu fick det bli så. Ska iallafall försöka vända lite på dygnet eftersom jag oftast brukar hålla mig upp till 5. Men nejnnejj.. dags att börja vända nu tycker jag! Men sov så gott så hörs vi imrn dåå, pussar! ♥



//Becka

fastna (a)

haha nuu går ja till sängen hehe, blir alltid att ja fastnar vid datan ett tag efter. men meen nu gårja och kryper ner i en skön säng som är min, puss seS!

//Maalin


Godnatt från min sida

Jaa nu har man fixat sig för kvällen ska, lägga mig i sängen och smsaa hade ja tänkt. Alla som har mitt nr kan ju socialaa lite nu va?! bra! Imrn ska man upp halv 10 om inte 9, måste verkligen vända på dygnet för i Stockholm blire tidigt, för min kära kusin kliver typ upp 5-6. HAHA neej ska inte upp dåå, men ändå lite osocialt om ja sover till 12 halv 1 , hehe så upp 8 halv 9 varje da.

aa men gonatt söta, vi får höras imrn. Kommer ju hålla igång bloggen medans Rebecka solar och har det gott imrn.. nej men ska också försöka sola och må bättre! såå ja puss ses imrn.




Taggar vädret!



TAGGAR VÄDRET! skiter i Luleå och sticker till Fridas stuga istället! Här ska man bli bruun! Dock kommer jag inte kunna blogga eftersom dom inte har nån data däär.. eller jaa, nu ska jag inte ljuga, dom har en data men som är jäävligt seg. Så det kommer noo inte gå nå vidare, men tur att man har en liten Malin då som uppdaterar! Tar nog med mig kameran också, så bildbomb kommer väl ut på torsdag :)



Joo men ni får hade bra, hinner nog slänga upp nått inlägg innan jag får till hennes stuga imorrn också. Puss ♥

//Becka

KLAR!



Ååh klaar äntligen! har fixat en blogg åt ett par tjejer. Så nu sitter ja och får mig lite tid för blogg.

Har då hållt på med den hära nu i åår känns det som så har inte nå speciellt att säga, men kan ju iaf ta och berätta att imrn så ska man packa till Stockholm. Åker ju dit på torsdag, och ja ska förbi pappa och hämta kläder sen ta ner en väska från vinden och jaa de tar sin lilla tid. Så ska försöka packa klart imrn, nog för att mitt flyg inte går förän vid 5 på torsdag men jaa skönt att ha de gjort!

Annars nu så spelas det lite musik i högtalarna, lååg volym dock. Men bättre än inget iaf, ska snart ta och gå till toan och fixa för kvällen. Har ja det gjort till senare. För lär vara för trött före sen, jajaa långt inlägg igen hoppas ni åkar läsa alla rader, puss ses!

//Maalin


tjockt

live från rummet, tjockt!




sitter och tjockar mig med en påse chips jag,mäktigt! Ska nog kanske ta och fota lite eller nåå.. vi får se vad som dyker upp. Imorron drar jag nog till Lule iallafall, känner att jag MÅSTE ha lite höstkläder, 20 dar innan skolan börjar vettni! Men det skulle tydligen vara hybervarmt så jag får se hur jag gör, man kanske vill bättra brännan lite istället nu när det ska bli sol? Men om man nu far så följer Frida med, å lite senare på kvällen ska man umgås med 2 sööta. Men jahapp, ska gå och vara lite social med kameran nu, hade, puss! ♥


//Becka

Mitt lilla knaus liv

Hej hej igen då, nu har lilla fislisa Rebecka övertalat mig att byta helt till den här bloggen och sattsa allt på den här. Och varför inte? känns ju helt OK att börja blogga på den här när man redan har 28 unika besökare bara idag :o fatta?! ni är allt för sööta ni.

Aa kan ju gå in på mera information om mig då, ja är en 14 årig tjej me namnet Malin Widgren, ja bor nånstans i mörka skogen i norrbotten me namn Boden. Mina dagar fylls av massa skratt, fota, umgås med dom bästa, blogga, ätaa godis, gliida runt på datan och jaa leva mitt lilla liv som för det mästa skrattar mig rätt i fejset och ja skrattar tillbak. För ja mitt självförtronde är riktigt starkt! om du bråkar med mig bråkar du med fel tjej!

Haha okeej nej nu spåra det lite kanske, men om du gillar att läsa om min vardag som föremästa är lite knaus. Och rebecka då som oftast hjälper till att leva mitt liv bloggar ju också hära, och massa inlägg och bilder och jaa kommer få med det mästa här i bloggen. Så kolla in oftare om det låter intressant vetja.

Puss tyckte det blev lite mycket text hära men ja, ni är säkert gulliga och läser till hit för nu sticker ja och gör nått som säkert är udda, puss!


Då var det min tur då

Hejjsan, kanske dags för mig att slänga in mitt första inlägg? Iallafall, jag heter då Rebecka och jag fotar då med min "Canon eos 550D", har stoort intresse för att fota! Min vardag handlar väl mest om trams med bästa vännerna, flumm & fotoo... haha, så bloggar väl om vad jag gör under dagarna helt enkelt. Vi kommer väl ha lite frågestunder och tävlingar då och då, men som sagt, om den här bloggen går bra så satsar vi gärnet på den här! Kommer ju garanterat uppdatera oftare än på våra nuvarande bloggar. Kanske lite roligare?

Designen kommer ju såklart förbättras med tiderna! Malin var så duktig och slängde ihop en nu bara för att det skulle se lite roligare ut, så vi får se hur länge den håller.

Jaja, får väl kanske ta och bjussa på nån bild till att börja med. Släng gärna in nå kommentar om vad ni tycker, Puss på er! ♥




Första inlägget!

Hej hej, nu har jag och Rebecka startat en gemensam fotoblogg. Vi har egna bloggar som jag länkade om ni klickar på namnen. Men vi ville starta en blogg med mera foton och mindre text, för vi båda har STORT intresse till att fota. Våran vardag består oftast med mycket bilder och redigeringar om vi är med varann. 

Om vi märker att den här bloggen rullar på bra med många besökare osvosv, kommer vi lägga ner våra egna bloggar och sattsa allt på den här! Så om ni hellre vill se mer bilder och mindre text mera updateringar och sånt, släng in en kommentar så vet vi.

Som ni ser har jag slängt ihop en design, den kommer inte se ut såhär längre fram, men det ser iaf bättre ut nu än förut.

Jo men det var allt för miig ja kommer såklart updt mera senare, även Rebecka. såå puss vi ses!

ps. kom ihåg att kommentera vad ni tycker sööta!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0